Fbahceye benzetıyorum realiÇok ilginç gerçekten ya tam bitti her şey derken küllerinden doğuyor real. Genlerine işlemiş artık bu tarz maçlarda kazanmak.
90.dk ya girildiğinde o kadar kabullenmiş gözüküyordu ki real. Tuhaf
GscimbomMobile
Fbahceye benzetıyorum realiÇok ilginç gerçekten ya tam bitti her şey derken küllerinden doğuyor real. Genlerine işlemiş artık bu tarz maçlarda kazanmak.
GscimbomMobile
Adamlar son 3 turu da aynı şekilde aldı yav
Ederson da ayak var ama kalecilik vasfı çok yok defansı ve domine oyunuyla çok gol yemiyor city liverpool da kaleye yaklaşsa bile alisson maç alan bir kaleci olduğundan çıkar sahneye o anlarda.kaleye yaklaştırmayacan hiç bi şekilde yoksa o top gidip bi şekilde karambolde gol oluyor veya penaltı oluyor
Alakası yok ayrı kutuplarin başlarını çeker her iki takimFbahceye benzetıyorum reali
Çok ilginç gerçekten ya tam bitti her şey derken küllerinden doğuyor real. Genlerine işlemiş artık bu tarz maçlarda kazanmak.
GscimbomMobile
Yani sonuc odakli konusmamak gerek uc turu da mucizelerle gectiler. Icinden gecmek bu olmuyor.Real Madrid resmen üç büyütülmüşün içinden geçti. Arap Paris, Rus Chelsea ve Arap City.
Benim de real e 2 0 dan 3 2 ye getirdiğimiz maç geldi.aklıma hamburg'a 2-0'dan verdiğimiz maç geldi
La sen ne pis birisin ya. At icine olm bize niye hatirlatiyon ki yani. Bilerek yapiyosunaklıma hamburg'a 2-0'dan verdiğimiz maç geldi
ama orada sonraki maçı kaybederek elenmiştik üstat. hamburg'a karşı çeyrek finale kaldık derken gitmiştiBenim de real e 2 0 dan 3 2 ye getirdiğimiz maç geldi.
Önce 2 tane attılar (maç uzadı),, dinlenip bir daha attılar.Özetle dinlene dinlene attilar3 dakikada 3 gol mü attı bu psikopatlar.
SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi