ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

Yine olmadı hzhdhdhdhdhshhshx
14 sene ha gayret.. Hiçbir zaman Galatasaray gibi bir Avrupa Fatihi olamayacaksınız ve Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkamayacaksınız Midtsjö transferine tepki vermeyip destekleme kararı aldım Arao'yu izleyince
images.jpeg-119.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır ikili eleme maçlarında kim olsa 10 kişi 9 kişi kalsa ileride gidip gol arar. Risk alır. Yani bu maçın 1 0 bitmesi ile 5 0 bitmesi arasında bir fark yok ki. Geçen sene 2. Barça maçında 10 kişi kalsak maç 1 0 iken çıkıp gol aranmayacak mıydık?
Yoruldum valla yoruldum bu konu kapansin istiyorum

Soyle abi o zaman. 2019'dan beri oynadigimiz 10 kisi kalmamiza ragmen ustunluk kurup gol aradigimiz bir mac soyle ya

Yoruldum valla yoruldum bu konu kapansin istiyorum

Soyle abi o zaman. 2019'dan beri oynadigimiz 10 kisi kalmamiza ragmen ustunluk kurup gol aradigimiz bir mac soyle ya
Ya bizim karşımıza o dediğin tarihten beri Kiev kadar kötü bir takım çıkmadı ve 10 kişi kalmadık. Herkes yazacak renktas şu konuyu kapat bence. Hatalı bir mesajdi seninki insanlar kabul etmiyor. Ondan alintiliyolar

Bak gerçekten adam gibi rakip olsalar, bu kadar patlamalı eglenmeyecegiz.

Sen bütün transferlerini şaibeli yap, (elif elmasın 17 m EUR'a gittiğine inanan, ertuğrul taşkıranin Boluspor'a 1 m EUR'a gittiğine de inanır)

Bütün transfer stratejini, ihtiyacın olmamasına rağmen rakibinin ilgilendigi oyuncuları almak üzerine kur.

Abuk sabuk 500 yıl önceki 2 takımlı turnuva birinciliklerini şampiyonluk olarak saydirmaya çalış, olmayınca da çamura yat. (Bu konu da ne hikmetse 60 yıldır bahsi gecmeyen bir konu ama 1-2 yıldır gündeme geliyor)

Limit vs hiçbir kural tanima, her şeyden evvel, şike yap, bir de zeytinyağı gibi üstüne çık.

Böyle işte, rakibinden illegal yollarla transfer ettiğin hiçbir oyuncu sende tutmaz, yıllardır teneke kupa bile alamazsın, böyle rezil olursun.

Günahların takımı. Beter ol.

Gitti mi şimdi 14m€ 😂

Ee. Niye bu kadar lesiz. Ben de bu durum hosuma gitmedi demisim. Normal degil mi. Neden bu kadar uzadi yani bu muhabbet
Yok kanka sen fener 10 kişiyle mücadelesi hoşuma gitmedi dedin. İnsanlar da buna katılmadı haklı olarak. Yazdık zaten neden katilmadigimizi. Yanlış bir tespitti sende kabul et cnm yani olabilir hepimiz bazen doğru fikirler vermeyebiliriz. O an öyle hissetmissindir olabilir yani. Fener maçta kötüydü zaten genel olarak baya kötü hemde. Normal insanlarin buna katılmaması

Yok kanka sen fener 10 kişiyle mücadelesi hoşuma gitmedi dedin. İnsanlar da buna katılmadı haklı olarak. Yazdık zaten neden katilmadigimizi. Yanlış bir tespitti sende kabul et cnm yani olabilir hepimiz bazen doğru fikirler vermeyebiliriz. O an öyle hissetmissindir olabilir yani. Fener maçta kötüydü zaten genel olarak baya kötü hemde. Normal insanlarin buna katılmaması
Cok acik net yazayim daha da bi sey yazmayacagim

Ilk maci da bu macin ilk yarisini biraz diken ustunde izledim cunku Kiev o kadar kotuydu ki hic gol atacak gibi olmadilar uc pas bile yapamadilar ve geride de acemiydiler Fener firsatlar buldu. Hatta bence attiklari gol temizdi de neyse o ayri konu

Kirmizi kart ve 1-0'dan sonra arkama yaslanip izlemek istedim ama gidisat oyle olmadi. Bu da hosuma gitmedi

Nasil koydu mircea lucescu lucescuuuu lucescuuuu

Bizim transfer listemizden kimi alacaginizi dusunurken sonunda babayi aldiniz

Cok acik net yazayim daha da bi sey yazmayacagim

Ilk maci da bu macin ilk yarisini biraz diken ustunde izledim cunku Kiev o kadar kotuydu ki hic gol atacak gibi olmadilar uc pas bile yapamadilar ve geride de acemiydiler Fener firsatlar buldu. Hatta bence attiklari gol temizdi de neyse o ayri konu

Kirmizi kart ve 1-0'dan sonra arkama yaslanip izlemek istedim ama gidisat oyle olmadi. Bu da hosuma gitmedi
Ya Allah aşkına 10 kişi kaldıktan sonra fener ne yaptı ya ? Bana saysana pozisyonları?

Geri
Üst Alt