ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

ertem ne anlatıyon

olabilir ilk kez izliyorum fakat beyinsiz gibi geldi

orta saha daha beyinsiz kievde
Takımda iyi oynayan oyuncuların çoğu gitti kanks başka bi takıma transfer oldular.Şanslı bi kura ama şu takıma karşı zorlanmakta Fb'nin ne kadar çöp bi kadrosu olduğunu gösteriyo daha doğrusu oynattığı 11'i..

FBnin kazanmasını istiyorsanız FB yazıp gonderın

Kiev İcin EV yazın

Acuna destek

Portekizbahceye 1 Portekizli daha geliyor 1 tane daha istiyormuş ihtiyar

Takımda iyi oynayan oyuncuların çoğu gitti kanks başka bi takıma transfer oldular.Şanslı bi kura ama şu takıma karşı zorlanmakta Fb'nin ne kadar çöp bi kadrosu olduğunu gösteriyo daha doğrusu oynattığı 11'i..
10 aydır top oynamayan kiev saplasa da az taştaş geçsek knk

valenciaya kırmızı atlandı

12 tane siyahimsi portekizce konuşan aldılar ama abartmıyorum Pedro disi tamamı çöp hatta yalı koc içinden sovuyordur

burda hala fbnin kadrosu iyi diyen var mı?

bu kieve ilk yarı kerem tek başına 2 tane atmıştı
yunusu seferi falan saymıyom bile

ismail, irfan ve king herhalde ilk mactan sonra kesik yer diyordum. jorge bunlari yine 11de sahaya sürmüs.

oynayan adamlar bir yana yedek bekleyenlere bakiyorum:

bruma
crespo
serdar
arda
lincoln
emre
pelkas
zajc

bu sezon bunlarin ilk 11 bulmasi uzun sürebilir. aldiklari oyuncular pek iyi görünmüyor suan icin.
benzer kalitede corba kadro olusturdular yine. cok fazla oyunculari var.

ismail, irfan ve king herhalde ilk mactan sonra kesik yer diyordum. jorge bunlari yine 11de sahaya sürmüs.

oynayan adamlar bir yana yedek bekleyenlere bakiyorum:

bruma
crespo
serdar
arda
lincoln
emre
pelkas
zajc

bu sezon bunlarin ilk 11 bulmasi uzun sürebilir. aldiklari oyuncular pek iyi görünmüyor suan icin.
benzer kalitede corba kadro olusturdular yine. cok fazla oyunculari var.
zajc ve crespo varken dandik bi ortasaha ile cıkmıslar

bu jesus harbi futboldan anlamıyor

King ya hiç hazır değil ya da tükenmişlik sendromu izlediğim adam böyle değildi şu an cidden çöp hani bu kelimeyi kullanma taraftarı değilim de boş kaleye golü zor attı, top tutamıyor, dönemiyor resmen bitmiş hazır olmadığından değilse bayağı kazık görünüyor.

Yaprak selcukspor FB nin 5 yıldızlı logosunu kullanıyor. Boykot yaprağa. Bu arada fenerin marslarida çalıyor lan bi camia bu kadarmi itici olur. Marşları bile boktan 😂😂😂

Fb sakatliklardan oturu 6 kisi kalip hukmen kaybeder umarim

Geri
Üst Alt