ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

Katılıyorum, aksini söylemedim zaten, yıllardır biz 11 kişiyken de oyunda baskı kuramıyoruz. Ama tek ayağı kalmış kaç maçta şu duruma düştük ki, özellikle de bu tarz bir rakibe kaşrı? Eleme maçında ve rakibin tamamen kendi kalesine çekilmiş, topu senin ayağına bırakıp savunma yapıyor, üstüne çağırıyor.

Baskı yapmamak için oyuna küsüp kalecilerine falan dönmesi gerekiyordu Fenerbahçe'nin 0-1'den sonra. 1-1 olduktan sonra şu an uzatmalarda aynı baskıyı neden kuramıyorlar? Kiev oyuna ortak olmaya çalışıyor çünkü.
Simdi boyle dersek eksik soylemis oluruz iste. Bence cok defa 11 kisiyle baski kurduk bunu istikrarli yapamadik belki ama yapabildigimiz maclar oldu. Ama 10 kisiyle yaptigimizi bir kere bile hatirlamiyorum

Kiev oyuna ortak oldugundan degil Fener icin kapanip penaltilari kovalamak daha mantikli diye boyle oldu simdi bence mac.

İzlediğim 5 10 dk kiev etkiliydi. Topu biraz daha hızlı çevirsrler fenerliler başka yerlerinden solur

fenerbahçe ne oynuyor be birazdan 2 yi yazar kanarya

saplaağğ artıkkkk

bunları atamayanlar penaltıda kaçırabilir endişem mevcut - kiev bileti kesmeli 1 golle

Direkler galiba isaret

Fener ne yazik ki tur atlar artik

Simdi boyle dersek eksik soylemis oluruz iste. Bence cok defa 11 kisiyle baski kurduk bunu istikrarli yapamadik belki ama yapabildigimiz maclar oldu. Ama 10 kisiyle yaptigimizi bir kere bile hatirlamiyorum

Kiev oyuna ortak oldugundan degil Fener icin kapanip penaltilari kovalamak daha mantikli diye boyle oldu simdi bence mac.
Katılıyorum, bu çok daha doğru bir yorum oldu.

İşte demek istediğim de bu zaten, maç 0-1 olduktan sonra da Kiev kapanıp topu Fenerbahçe'ye bıraktığı için Fener rahat rahat üstüne gidiyordu Kiev'in.

Kaldı 15 dk. Hadi lan kiew

Geri
Üst Alt