Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.541
- 6.263
- 673
Bjk liErtem fbli degil mi zaten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk liErtem fbli degil mi zaten?
Fenerin Bok gibi futbolunu oven daha ezikce bir durumBoyle yapinca iyi taraftar mi oluyorsunuz. Bence eziklik gostergesi rakibin her seyine surekli bok atma cabasi
Reis hangi takımlı bilmem de çok boş konuşuyor. Bizim maçlarda da mal mal konuşurken ifrit ediyordu. Devri geçti ama hâlâ bi tarafını yırtıyor. Ercan Taner gibi spikerler lazımErtem fbli degil mi zaten?
Kiev alır90 dk 1-1 biter sonrasını daha kafamda oynayamadım.
Basketbol logolarında 1 yıldız var zaten kafalarına göre koydular eurolig şampiyonu oldular diye.yakında kayık takımının aldığı şampiyonluğu falan da eklerler basketi falanda 6-7 yıldıza çıkartırlar puhahahaha
Rezil olan durum ne biliyor musun. Fener iyi oynuyor bir kere bile yazmadim o kadar sey yazdim. Fener'in 10 kisiyle teslim olmamasi hosuma gitmedi demek Fener yag gibi akiyor demek degildir. Ama zaten idrak meselesi var o belli fanatiklikte buna alisigiz ama bu kadar hassas olmaya gerek yok kompleks gostergesiFenerin Bok gibi futbolunu oven daha ezikce bir durum