ŞL 22/23 C Grubu M:1 | Inter 0-2 Bayern Münih | MS | 7 Eylül

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1662369626297.png

1662395011033.png 1662395015038.png 1662395062748.png

1662395206473.png

2022-23 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç
Internazionale - Bayern München
Giuseppe Meazza
7 Eylül 2022 Çarşamba
22:00

1662369667603.png

Inter i severim lakin yazık olacak gibi duruyor.

inter'i milan derbisinde ikinci yarı beğendim ama ilk yarı kötüydü

bayern ligde 2 haftadır berabere. Bu yüzden bu deplasmanda kazanıp 2 haftanın acısını çıkarmak isterler

çok zevkil maç olacak. Bir adım önde olan bayern

Icardi eşliğinde izleyeceğim

Bayern içinden geçer

Alman panzerleri Inter'e tecavüz edecektir şüphesiz.

ilginc bir mac olacaktir suphesiz...
seyir zevki yuksek olacagini dusundugum ozel bir versus.

misafir bayern'in elinde bu tur maclarin ozel kilidi olan *mane mevcut... maci ici, on alanda devamli yer degistiren(position swtich) ,intense ve de agresif oyun anlayisi ile inter tandemine cok zor anlar yasatacagini dusunuyorum....

diger yandan, inter - on alan bakimindan daha komple isimlere sahip - sayisal anlamda ...

iki takiminda ligdeki son macini begenmedim. bayern hayal kirikligi oldu... keza inter'in ozellikle ilk yaridaki cansiz oyun anlayisini bu aksam gormemeyi umuyorum... derbi de 2.yari oyununu bu maca yansitmalilar az biraz dokunus yaparak.(defans tandemi ozellikle) .

hoca olarak, pragmatik dokunuslar yapan macta bir adim onde olur gibi...
inzaghi nin - mac ici bazi dedigim dedik- tutumunu begenmiyorum. B plani konusunda yetersiz buluyorum...
*inter bu mac oncesi mutlaka defansta degisiklik yapmali. stoper de yetersiz buldugum hollandali oyuncu *de vrij ...

352 versu 4231

beklentim;

onana
-----d amrosio -skriniar -bastoni ----
dumfries -mkhi---brozo---calha--gosens
---------lmartines---dzeko---------

neuer
-paward--de light--hernandez-davies
--------kimmich----sabitzer---------
---sane----muller-----coman---
------------mane-----------

hakan alman takimlarina karsi kilidi acan oyuncu olabilir. frikik , korner,sut veya asist dolayli.
son derbi macta 2.yari da cektgi sut derbi jenerik gollerine girebilirdi.
bir dikkatimi ceken husus kendisi ozelinde bu sezon ; pek pas almiyor yay onu ve icerisinde oldugunda....
formda dumfries den asist bekliyorum. dzeko ,lautaro kanimca dogru denklem,,lautaro correa vs'ye nazaran.
bugun on alanda iyi isler yapmasi olasi...

merkezde mkhi nin son derbi 2.yari performansini olumlu buldum,canlilik ve yenilik getirdi,,hakanin da yukunu cok hafifletti,,, bu aksam benzer isler bekliyorum ayni minvalde.
gosens cok yetenekli bir tipoloji. hocanin kendisine haksizlik ettigini dusunuyorum -geldiginden beri.
bugun 11 cikmasini bekliyorum, alman takimla oynarken bu sistemi iyi bilen bir oyuncu ile baslamak daha bi avantaj olur kanaatindeyim...kaldiki bu bolgedeki diger isimler den daha kaliteli ve yetenekli buluyorum kendisini...

barella nin oynamasin dan yana degilim. kopuk oynuyor fazlaca...son derbi de saha nin en kotulerinden idi..istikrar sorunu cok belli oluyor kanimca.
*yedek beklemesi sart- ozellikle bu donem ve bu versusa karsi......

ben bugun genel gorunumde oyuncu cesitliligi ve fundamental dolayli inter'i bir adim onde buluyorum. diger yandan, bayern'i bazi kilit isim ve sistem dolayli avantajli buluyorum.

guzel mac olsun. keyifli 90 dakika izletsinler....

iyi seyirler dilerim izleyenlere.

@Murat Durmaz bu maci kacirma derim.

bizim eski tw admini bayern'e gitmiş galba numaraya göre dizmiş hemen

Inter'in isi zor

Geri
Üst Alt