Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.269
- 70.521
- 4.918
Tudor büyük hoca.
Tudor rezalet bir hoca.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor büyük hoca.
Tudor rezalet bir hoca.
o zaman öv tudoru adil misin değil misinNereden biliyorsun.
Iddia oynadığım her takımın maçını izlerim.
Ayrıca 2. yarı Sanchez hiç yoktu özellikle 60-70'ten sonra onun yerine Payet'i gibi bir adamı atmalıydı.kontrada diengi alabilirdi de 1-1 erken oldu. ondan sonra dieng bi şeye yaramazdı o kolasinac dangalağı atabilse bomboş topu şimdi konvoydaydım![]()
ha onu bilmiyorum renktoDieng'İ sezon başı Cl kadrolarına yazmadılar diye biliyorum inatçılığından. Kadroda olsaydı oyuna alacağına eminim.
CL grubunda sonuncu olmuş adamı ne öveceğim.o zaman öv tudoru adil misin değil misin
Sezon başı Dieng gitsin diye çok uğraştı Tudor, CL kadrosuna falan almadı. Çok inatçı adam. İletişim ve bu inatçılık huylarını çözmesi lazım belirli seviyeye gelmesi için Marsilya ciddi şans onun için. Kovulursa üste çıkması zor olur.ha onu bilmiyorum renkto
CL grubunda sonuncu olmuş adamı ne öveceğim.
Napıon ahbap
inatçı da adam aldırdıklarından da sürekli verim alıyor boşa atmıyor resmenSezon başı Dieng gitsin diye çok uğraştı Tudor, CL kadrosuna falan almadı. Çok inatçı adam. İletişim ve bu inatçılık huylarını çözmesi lazım belirli seviyeye gelmesi için Marsilya ciddi şans onun için. Kovulursa üste çıkması zor olur.
yok ya hadi frankfurt neyse de sporting bu sene tamamen karambole çıktı geçen seneki gibi değiller. amorim sahaya bile bakamıyor bazı pozisyonlarda çok ilginç.Bu grupta övülecek hoca Ruben Amorim ve Glasner'dir. Ciddi bir para harcamış Marsilya'nın sonuncu olması başarısızlık bu arada. Sonuçta Sporting 3 tane çok önemli oyuncusunu satmıştı. Bu grupta çıkması beklenen Tottenham ve Marsilya idi aslında.
Amorim'in asıl misyonu orada oyuncu yetiştirme gibi bakmak lazım. Sonuçta en önemli adamlarını satıyorsun ve yerlerine olmamış genç oyuncular alıyorsun ve onları oldurana kadar zaman geçiyor ona rağmen Uefa'ya kalıyorsun.yok ya hadi frankfurt neyse de sporting bu sene tamamen karambole çıktı geçen seneki gibi değiller. amorim sahaya bile bakamıyor bazı pozisyonlarda çok ilginç.
Verim alıyor da 10 hafta sonra sonuçlar yokuş aşağı gitmeye başlıyor. Krizleri yönetme hiç yok bunun nedeni de iletişim ve inatçılığıherüst seviyeye gelmek istiyorsa en önemli problemlerinden 2'si bu. Böyle giderse DK arasında kovulur.inatçı da adam aldırdıklarından da sürekli verim alıyor boşa atmıyor resmen
amorim tam olarak öyle yapmadı ama rtaş ya. daha çok bi tık hazır adamlarla kazandı bu kimliği. bragadan paulinhoyu alarak geldi mesela nuno santos vardı alttan çıkardıkları o da amorim olmasa da çıkacak gibiydi zaten. aldıkları adamlar genelde bi performans verip bir üst seviye olan sportinge geçen adamlar. eğer birkaç sene daha kalma planı varsa anca yetiştirici olur ki sanmıyorum çok kalmaz sportingde.Amorim'in asıl misyonu orada oyuncu yetiştirme gibi bakmak lazım. Sonuçta en önemli adamlarını satıyorsun ve yerlerine olmamış genç oyuncular alıyorsun ve onları oldurana kadar zaman geçiyor ona rağmen Uefa'ya kalıyorsun.
bu birkaç maçlık kötü seriyi ben anlayısla karsılıyorum. psg, lens, frankfurt maçlarını kaybetme ihtimali olan maçlar. o arada bi leş takıma yenilmesi sıkıntıydı, son hafta da bu totnım maçı için rotasyon yaptı son saniye 2-2 oldu yine. bazen sans da lazım bu adam harbi şanssızVerim alıyor da 10 hafta sonra sonuçlar yokuş aşağı gitmeye başlıyor. Krizleri yönetme hiç yok bunun nedeni de iletişim ve inatçılığıherüst seviyeye gelmek istiyorsa en önemli problemlerinden 2'si bu. Böyle giderse DK arasında kovulur.
Yetiştiriyor derken kastettiğim bu aslında. Mesela Edwards'ı aldı değer kattı, Ugarte'yi aldı geliştirdi gibi bu adamlara toplasan 15 milyon vermişlerdir ama 40-50 milyona satarlar. Pedro yine aynı şekilde.amorim tam olarak öyle yapmadı ama rtaş ya. daha çok bi tık hazır adamlarla kazandı bu kimliği. bragadan paulinhoyu alarak geldi mesela nuno santos vardı alttan çıkardıkları o da amorim olmasa da çıkacak gibiydi zaten. aldıkları adamlar genelde bi performans verip bir üst seviye olan sportinge geçen adamlar. eğer birkaç sene daha kalma planı varsa anca yetiştirici olur ki sanmıyorum çok kalmaz sportingde.
Tudor'da bu düşüşler hep oluyor ama bunu sadece şansla açıklamak ne kadar doğru olur bilemem. Tudor ne burada herkesin küçümsediği kadar kötü hoca ne de büyük hoca. Kişilik olarak özellikle iletişimde çok kötü bu da onun kişiliğine kötü yansıyor bu da bir gerçek.bu birkaç maçlık kötü seriyi ben anlayısla karsılıyorum. psg, lens, frankfurt maçlarını kaybetme ihtimali olan maçlar. o arada bi leş takıma yenilmesi sıkıntıydı, son hafta da bu totnım maçı için rotasyon yaptı son saniye 2-2 oldu yine. bazen sans da lazım bu adam harbi şanssız