⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Stoper şart kere şart. Abdülkerim ve Nellson tandemi ile bitmez sezon. Oraya tecrübeli,defansif yerleşimi yaptırabilecek Ulfa gibi bir lider lazım.

Genel olarak beğendim ben takımı. Karaitoğlu bıraksa daha da iyi oynardık Sacha'ya,Berkan'a falan da takılmıyorum ,en fazla yedek olacaklar.

Boey antalyanın 12.adamı gibi 2 kere adamı kaçırdı 2sinde de nando kurtardı

Sahanin en iyileri Muslera ve Yunus. Van Aanholt ve Oliveira'da iyiler. Boey kotu, Abdul sacmaliyor bazen, Berkan ve Akbaba bildigimiz gibi. Hakem rezalet, Antalya'ya calisti tum yari.

sadece 10-15 dakika iyi oynadık
gereksiz yere övüp göklere cikarmanin manası yok, stoperler sıkıntı

Ligin ilk maçı ve Antalya gibi zor bir deplasmanda ilk yarı iyi top oynadık.
Sağ bek antrenmansız o yüzden bariz aksıyor.
Muslera ilk yarı başarılıydı

Kondüsyonsuz, oyunu bilmeyen saçma sapan bir hakem. Ne zaman oyun hızlansa oyunu durdurup dinleniyor. Bu nasıl iş yav.

Akbaba çok durgun - hazırlık maçında her ofnasif topta istasyon oluyordu
A.Kerim topla çıkarken bir kez daha ilerde kalırsa top kaybında bu sefer yiğebiliriz gol - her zaman yapılacak iş değil o.
Berkan'ın katkısı beeeelki 1 adet pastı - onun dışında yok

Ama geçen sezona göre ileride top tutan , merkez ve kanatlar ile paslaşan bir ofansımız var - orası olumlu. Gol gelecektir ,yeterki yemeyelim saçma bir gol

Gene 45+da bir şeyler olup gol yiorduk... lanet midir nedir kurtulamadık.

Şu hava şartlarına rağmen beklediğimden çok daha iyi bir ilk yarı geçirdik. Yeni bir takımız, rakibimiz oturmuş ve iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş bir takım. Savunma hattının biraz daha uyanık olması gerekiyor

Geri
Üst Alt