⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Boeye iyi diyenler olmuş, ne bir bindirme yaptı ne de istekli oynadı aynı maçı mı izledik bilmiyorum. Açıkcası benim gözüme çok battı bu maçta; belki de hakkında yazılanlar beni çok etkilemiştir ancak Yunus çok yalnız kaldı hücumda sağ tarafta orası bir gerçek

yalı koç mevcut portekizbahcesiyle oynarsa ümraniye istanbul gibilerine 3-4 atar ama saglam rüşvetler vermedigi sürece antalya konya bunlardan cok temiz dayak yer

Muhteşem ötesi bir 3 puan, Hem zorlu hava şartlarına ve kötü zemine hemde bunun yanında takımın ciddi eksikleri olmasına rağmen alınmış mükemmel bir galibiyet oldu. Çok zorlu bir fikstürle başladığımız şu ilk 10 hafta için çok önemli bir krediyi kazanmış olduk şimdi hem transferlerin katılmasıyla hemde özgüven kazanmamızın etkisiyle bundan sonrası çok daha güzel olacaktır eminim.

Bugün puan alamaz isek üzülürdüm. Çok kötü değildik takım oturdukça Mertens ve Toreira takıma katılınca çok şey değişecek.

bekledigim ve bolca vurguladigim gibi, nem buyuk sorun olacakti- oldu da .
golu bulur kazaniriz temennisiyle...
golu zor da olsa bulduk ve kritik bir deplasman galibiyeti ile lige leziz bir giris yaptik.

goldeki kontra mukemmeldi - kollektif denklemde.

gomis bu ligin bug oyuncularindan. golcu olarak dogmus. ilk bulusmasinda tek atislik altin degerinde 3 puanlik bir vurus. ayagina tas degmesin. aynen devam aslan parcasi.

okan hocamizin ilk resmi macina galibiyetle baslamasi harika bir duygu ve moral oldu hem kendisine hem camiasi adina bizlere....

macin arti eksisine yonelik degerlendirmelerini sicagi sicagina yapmaktan ziyade,, : galibiyetimizin keyfini cikarmayi uygun gordum.simdilik.
galibiyet golunun son anda gelmesi cifte mutluluk gibi .
1 de 1 basladik ~ hayirlisiyla son macimizda sampiyonlugu kutladigimiz mesajlari okuruz temennisiyle......

Gomis çöp abi, Gomis gönderilsin, emekli adamın ne işi var takımda.

Ulan senin takımında Gomis gibi tek vuruş üstadı adam yok adam. Her zaman yedekte olması gereken adamdır.

Buradaki bazı futbol ulemalarına gelsin bu gol.
Aynen öyle, değişiklik sayısı 5 e çıkmış. Beklet kenarda, ila kii ihtiyaç düşüyor böyle bitirici adama, çift forvete döndün ve maçı çevirdi işte aslan

Öncelikle Allah'a şükür kazandık.
Yunus iyisin hoşsun kardeş ama futbol çalımdan ibaret değil Boey kaç kez bindirdi ama bir top atmadın. Ayrıca Sergio parayı alıyorsun kardeşim insiyatifide al.

Midso Toreira orta sahası daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Oliviera yi hiç beğenmedim. Umarım hazır olmadığı içindir. Defansif özellikleri çok kötüydü. Ofanstada uzun pas dışında çok bişey yapmadı.

Millet oliveriayı beğenmemiş ama bence fena değildi. İlk yarı berkanın yapması gereken stoperlerden top alıp dağıtma işini o yapamadığı için, her defasında geri gelip o aldı. Sıkıntısı özrllikle uzun pas yüzdesini arttırması lazım

Geri
Üst Alt