Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.054
- 35.179
- 3.758
nelson gitmese bile ki zor artık bize 1 tane kaliteli stoper şart luyındama mental olarak eskiye dönemez gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok üstad digiturk'ten izliyorumreis sen stattan mı izliyorsun. benim yayınla senin yayın arasında en az 2dk var
_______ Miço_Lucas_SergioAyrıca miço girdikten sonra 11 e 11 oynamaya başladığımızdan takım kendine geldi; orta sahada durması bile yetti
Yabancı stoper oynatamıyoruznelson gitmese bile ki zor artık bize 1 tane kaliteli stoper şart luyındama mental olarak eskiye dönemez gibi
Beklenti konusunda haklısın benim de daha yüksek. Ama 6 numarada torriera varken izlemek lazım diye düşünüyorumPek beğenmedim Sergio yu yalan değil. Beklentim daha yüksekti.
Çok ağır ve hantal geldi bana. Vücut kontrolü düşük gibi
Millet oliveriayı beğenmemiş ama bence fena değildi. İlk yarı berkanın yapması gereken stoperlerden top alıp dağıtma işini o yapamadığı için, her defasında geri gelip o aldı. Sıkıntısı özrllikle uzun pas yüzdesini arttırması lazım
2024 olması lazımYunus kontrat ne zamana kadar?
bilmiyorum nasıl olur ama stoper şart kaan ucuza alınacaksa kaanda olur cünkü luyındama kalmaz benceYabancı stoper oynatamıyoruz