Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.561
- 4.984
- 1.298
İsmail özel olarak hazırlandın diyip duruyor napıyor bu ismail arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümraniye tam bizim ligin takımı olmuş.
Kontrata süper çıkıyor.
Dün Antalya yerine Ümraniye olsaydı bize en az 2 tane atardı defans arkasına çok iyi şarkıyorlar.
Abdülkerim 'in arkasını havuz yaparlardı
Ümraniye dün bizle oynasaydıÜmraniye tam bizim ligin takımı olmuş.
Kontrata süper çıkıyor.
Dün Antalya yerine Ümraniye olsaydı bize en az 2 tane atardı defans arkasına çok iyi şarkıyorlar.
As yedek fazla kalite farkı yok ki hep aynı tarz adamlarFener'in ideal kadrosundan kac eksik var bu 11'de. Ona gore gulecegim
Evet gerçi fb küçük takım olduğundan güçlü takım gibi gözükmüş olabilir =)ortasahayı sıkı tutan bir takıma ne yapabilirler şüpheli
çok kontra takımı gibi
denk takımlara karşı iş yapar mı bilmiyorum
3. Hafta gorucezEs geçmeleyim ümraniye taş gibi takım olmuş, çok can yakar ligte.
Tam dogru degil bu. Sag bek sol bek stoper santrafor gelecek daha de mi?As yedek fazla kalite farkı yok ki hep aynı tarz adamlar
Hiç sanmıyorum özellikle o defansıyla ve pastan habersiz oyuncularıyla ciddi sorun yaşar.Es geçmeleyim ümraniye taş gibi takım olmuş, çok can yakar ligte.
burada hakem kararlarına şaşıran arkadaşları da anlamıyorum.
yıllardır şikecilerin her maçında aynı dalavere dönüyor. artık alışmadınız mı?
bunların kafasına vuracak bir yönetim olmadığı sürece at koşturmaya devam ederler.
bu aşağılık camiayı senelerdir hakemlerin kollamasına rağmen yedikleri kul haklarından belleri doğrulmuyor.
Düşerler bu yıl. Bomboş takımÜmraniye tam bizim ligin takımı olmuş.
Kontrata süper çıkıyor.