SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Ümraniye tam bizim ligin takımı olmuş.
Kontrata süper çıkıyor.

Dün Antalya yerine Ümraniye olsaydı bize en az 2 tane atardı defans arkasına çok iyi şarkıyorlar.
Abdülkerim 'in arkasını havuz yaparlardı
Ümraniye dün bizle oynasaydı

5 tane atardık

Neden bahsediyorsun Ahmet

Dünkü Antalya ile fb oynasa bak ne oluyordu

Crespo mhy irfandan takıma giremezseler yakarlar soyunma odasını da hocanın diplomasını da

Fenerin tek +si hizli hücuma cikiyor ve karambole gol buluyor buda ligde seni ilk 3 e sokuyor tabi hakem yardimlariyla beraber.

Ümraniye öylesine gelmiş demiştim ama kalitelerine göre gayet iyi futbol oynuyorlar. Fb ise saçma sapan bir futbol oynuyor. Bizim işimize gelir şu durumlariyla bize rakip olmaları mümkün değil

burada hakem kararlarına şaşıran arkadaşları da anlamıyorum.

yıllardır şikecilerin her maçında aynı dalavere dönüyor. artık alışmadınız mı?

bunların kafasına vuracak bir yönetim olmadığı sürece at koşturmaya devam ederler.

bu aşağılık camiayı senelerdir hakemlerin kollamasına rağmen yedikleri kul haklarından belleri doğrulmuyor.

Adamın halay çeker gibi kafa topuna çıkmasıyla şansa penaltı buldu, o kadar faul ve sarısı es geçildi tartışmalı es geçilen penaltı dahi var. Ona rağmen gitti gol yedi hıyarlar

Fenerden bu sene en fazla cacık olur

O da yoğurt eklersen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

burada hakem kararlarına şaşıran arkadaşları da anlamıyorum.

yıllardır şikecilerin her maçında aynı dalavere dönüyor. artık alışmadınız mı?

bunların kafasına vuracak bir yönetim olmadığı sürece at koşturmaya devam ederler.

bu aşağılık camiayı senelerdir hakemlerin kollamasına rağmen yedikleri kul haklarından belleri doğrulmuyor.

şaşırmıyoruz ahbert küfür edioruz ztn

Geri
Üst Alt