SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

fenerde hangi takım oturmasından bahsediyorsunuz,geri kalan yerlerın hepsinede portekizce konusanlar girecek işte +alioski

Şu ilk maçta bizdeki gibi sert rakipleri olsaydı handikaplı mağluplerdi an itibariyle. Çok gereksiz bir takım olmuşlar, valenciayı çıkar gol atamazlar organize şekilde.

Şu ofsayt değildir muhabbeti bana çok saçma geliyor. Milimlik şeyler. Ne tarafa versen can yakar o yüzden atak yapanın lehine milim farklar verilmesi futbol açısından iyidir. Ama konu Fenerbahçe aşırı sert oynuyor ve bu maç nezdinde kollanıyor açık ve net zaten ligte en sevmediğim hakemlerin başında gelir.

bu tarz posyonlarda golü verme taraftariyim
ofsaytse de 3-5 cm ile ofsayt, bu tarz hücumlarda her zaman gol verilmeli, diger türlü atağa emeğe yazik oluyor, böyle bir posyonda bize ofsayt ciksa kafayi yerdim acikcasi

Crespo, Zajc, Mert Hakan falan fena oynamıyordu, hepsini sildi adam

Bu nasıl çizgi yani sovmucem de teknolojinin geldiği nokta bu mu harbi hiçbir şey anlaşılmıyor ki
Ya bu adamlar değil miydi resmi hesaplarından haftalarca algı yapanlar. Çizgiler yanlış çiziliyor bunu çizenler fetöcü diyenler. Bu adamlara doğru çizgi çekebilir misin? Bunlar mafya, memleketin karanlık yüzü, kiri pası.

bu tarz posyonlarda golü verme taraftariyim
ofsaytse de 3-5 cm ile ofsayt, bu tarz hücumlarda her zaman gol verilmeli, diger türlü atağa emeğe yazik oluyor, böyle bir posyonda bize ofsayt ciksa kafayi yerdim acikcasi
Zeytini fazla mi kaçırdın renkttaş

İnş ama belli olmaz takibin kötüyken puan kaybetmesi mümkünse iyi oynadığı Malta da kaybetmesi güzel olur.Erken koparlarsa çok kelle gider
Bu ligin en zayif takimlari
1-istanbul
2-Umraniye
3-Giresun
4-Karagumruk
5-Kasimpasa

Adamlar feneri ezdi ilk yari nasil duzelecek bu takim imkan yok

Fenerin karambol yaratan oyuncusu fazla Emre mor valencia rossi gibi irfan mhy gibi çirkef oyuncularında gelince hakemlere allah kolaylık versin

Fener'in orta saha ve defansı yok.Aslinda pasla oyunu tutma anlayışı da yok.İlk sert deplasmanda dörtlük, beşlik yaparlar.Arao atılınca Kiev maçı gibi olur ikinci yarı, elenmeleri tesadüf değilmiş.

Fener'in ideal kadrosundan kac eksik var bu 11'de. Ona gore gulecegim

Orta saha aldı fener daha rahat oynar bu yarıyı ama Ümraniye ilk yarıdaki fener kadar şanslı olursa ekmek çıkabilir

Geri
Üst Alt