SL 22/23 H:10 | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | MS | 17 Ekim

Ulan adamlar bala mala atiyor bir sekilde bunlarda suç yok suç bizde daha iyi olmalıyız

66BD8314-BF4A-45B8-8832-968BBDEA56F8.webp

Batsuhain pozisyonu bizden olsa tehlikeli hareketten iptal olur. Ofsaytta cok süpheli. Eskiden hakemler cekilmiyordu bu var ile tam cekilmez hale geldi durum. Bizim mac olsa simdi biz 1 0 geride olurduk infant sonra iyi oyunumuz yok diye sikayet edenler olur. Hikaye.

Szalai ile Henrique'nin arasındaki kanal maden. Burayı işleyen Fener'i 5'ler. Başakşehir maçında Traore'ye büyük iş düşüyor.
Jesusu bende kucumsedim geldiginde ama adam net iyi hoca bjk macinda ona gore oynadi anadolu maclarinda ona gore oynuyor

Kotu oynayani cart diye kesti kendi getirdi diye araoda israr etmedi kim kosuyorsa mucadele ediyorsa o oynuyor irfan filan dinlemedi atti klubuye bak simdi kopek gibi kosuyorlar iyi oynar kotu oynar bekinden orta sahasina forvetine eli belinde top bekleyen tek oyuncu yok biliyorki kosmazsam forma yok bunu saglamak iste kariyerle adaletle oluyor

Terimin son donemindeki evlatcilik yok ismi cismi farketmez kosmayan klubeye gelir bunu bizimdr basarmamiz lazim ama biz mertensi oynaticaz diye takimi bozuyoruz

Abi fbde gerçekten muaxzam bal var. Bu bal sadece şampiyonluk delaletleridir. Top da seviyor adamları yani yapacak bişey yok. Bunlarla mücadele etmek için iyinin de iyisi olup şansı kendinize çevirmeliyiz

Hakemlerden bağımsız söylüyorum birsekilde gol atıyorlar önemli olanda bu çünkü gol atana veriyorlar 3 puani

La bu kadar saibe komplo falan inaniyorsaniz ne diye bu denli takip ediyorsunuz

Jesusu bende kucumsedim geldiginde ama adam net iyi hoca bjk macinda ona gore oynadi anadolu maclarinda ona gore oynuyor

Kotu oynayani cart diye kesti kendi getirdi diye araoda israr etmedi kim kosuyorsa mucadele ediyorsa o oynuyor irfan filan dinlemedi atti klubuye bak simdi kopek gibi kosuyorlar iyi oynar kotu oynar bekinden orta sahasina forvetine eli belinde top bekleyen tek oyuncu yok biliyorki kosmazsam forma yok bunu saglamak iste kariyerle adaletle oluyor

Terimin son donemindeki evlatcilik yok ismi cismi farketmez kosmayan klubeye gelir bunu bizimdr basarmamiz lazim ama biz mertensi oynaticaz diye takimi bozuyoruz
Yanlış adama diyorsun bunları. Ben Jesus'u da Fener'i de çok beğeniyorum sezon başından beri. Ama bu maç çok farklı.

Geri
Üst Alt