- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Ulan adamlar bala mala atiyor bir sekilde bunlarda suç yok suç bizde daha iyi olmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kaleciden herzaman kıl kapmışımdır. şüpheli bir şahsiyet
Jesusu bende kucumsedim geldiginde ama adam net iyi hoca bjk macinda ona gore oynadi anadolu maclarinda ona gore oynuyorSzalai ile Henrique'nin arasındaki kanal maden. Burayı işleyen Fener'i 5'ler. Başakşehir maçında Traore'ye büyük iş düşüyor.
Okan Buruk buna ilk forma veren hoca galibabu kaleciden herzaman kıl kapmışımdır. şüpheli bir şahsiyet
Yanlış adama diyorsun bunları. Ben Jesus'u da Fener'i de çok beğeniyorum sezon başından beri. Ama bu maç çok farklı.Jesusu bende kucumsedim geldiginde ama adam net iyi hoca bjk macinda ona gore oynadi anadolu maclarinda ona gore oynuyor
Kotu oynayani cart diye kesti kendi getirdi diye araoda israr etmedi kim kosuyorsa mucadele ediyorsa o oynuyor irfan filan dinlemedi atti klubuye bak simdi kopek gibi kosuyorlar iyi oynar kotu oynar bekinden orta sahasina forvetine eli belinde top bekleyen tek oyuncu yok biliyorki kosmazsam forma yok bunu saglamak iste kariyerle adaletle oluyor
Terimin son donemindeki evlatcilik yok ismi cismi farketmez kosmayan klubeye gelir bunu bizimdr basarmamiz lazim ama biz mertensi oynaticaz diye takimi bozuyoruz
1-1 olmaliydi febenin ilk gol faul. Agucunun ilk gol ofsayt degilFenerbahçe'nin orta sahasını tek pasla geçiyorlar. Çoktan 2-2 olmalıydı maç.