Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.890
- 7.278
- 1.873
febes bok gibi oynuyor ama skor 0-2 febes lehine. Allah'in adaleti nerede demek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nobreli feneri mi daha çok severdin sowlu kuytlı fbyi miYanlış adama diyorsun bunları. Ben Jesus'u da Fener'i de çok beğeniyorum sezon başından beri. Ama bu maç çok farklı.
Mahalle maçlarında Nobre olurdum. Hava toplarında dirsek atardım en sevdiğim şeydi.nobreli feneri mi daha çok severdin sowlu kuytlı fbyi mi
Yok ben senin ozelinde soylemedim genel sorun bu her feneri gomen kim varsa onlar alsin uzerine forma adaleti genis kadro iyi yerli kalitesi dinamizim bunu saglaman lazim mata icardi mertensle bu is olmaz bizim kadro kalitemiz yeriden dolayi cok dusuk bu seneyi sildik artik seneyeYanlış adama diyorsun bunları. Ben Jesus'u da Fener'i de çok beğeniyorum sezon başından beri. Ama bu maç çok farklı.
Takmiyorsan burada yazmana da gerek yok, forumda takilmana da gerek yok.Bugun fener puan kaybetse yarın bizim kazanacağımızın garantisi yok. Kazanmak için oynadığımız bi oyunda yok zaten. O yüzden çok takmamak gerek
aynen öyle. hakemin ittirmesinin bir işe yaraması için ittirilen takımın da bişeyler oynaması lazım trabzon ve başakta olduğu gibi.Önceki yıllarda hakemler ittiriyodu ama fb kötüydü,şimdi fb iyi hakemlerde ittiriyo
Şampiyon olamamaları imkansız boşuna beklentiye girip sinirlenmeye değmez
Tekte soluyla vurabilirdi cok rahatulan taylan
Senden mi izin aliyoruz burda takılmak için?Takmiyorsan burada yazmana da gerek yok, forumda takilmana da gerek yok.
Bizim kadro yerliler hariç daha iyi hoca farkı var.Yok ben senin ozelinde soylemedim genel sorun bu her feneri gomen kim varsa onlar alsin uzerine forma adaleti genis kadro iyi yerli kalitesi dinamizim bunu saglaman lazim mata icardi mertensle bu is olmaz bizim kadro kalitemiz yeriden dolayi cok dusuk bu seneyi sildik artik seneye