⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Valahi billahi soğuduk ya 1 ay sonra 40 gün maç yok zaten bu sene bi tuhaf oldu. İnş kayıpsız gireriz şu lanet araya.

sol bek yerli olacağı için hoca hangi kanadı kesecek kerem mi yunus mu?

hazırlık maçı yapmamamız eksi

Mertens-Mata-Icardi'nin birlikte oynayacağı bir formül bulunmalı artık. Gol atma sıkıntımızı bitirelim.

konu disi ama bu yili hic hatirlamiyorum bu osmanli ne zaman ALiginde 1. olmus ya cok sasirdim

B13E484E-E32D-49CF-9D45-83CBD01495F8.jpeg

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Midtsjö Oliveira
Yunus Icardi Mertens

Bence bu kadro ile çıkmalıyız, Rashica ve Kazımcan arasında bir uyum sorunu yaşanabilir bu sezon neredeyse hiç süre bulamamış ve birlikte oynamamış 2 oyuncu. Mertens'i kanada kaydırıp Oliveira'yı orta sahada kullanmak daha doğru bir çözüm olabilir. Mata'nın henüz kondisyon olarak ilk 11 düzeyinde olduğunu sanmıyorum ve 2. yarı da düşünülebilir. Bu kadro olursa Mertens'i tamamen hücumu düşünürken görebiliriz.

Son düzenleme:
Kazım ı önce TR kupasında denesin lig maçında değil.
Yani bende onu düşünüyorum, tamam Kerem ve Yunus cidden takıma zarar veriyor da Kazımcan neye göre ilk 11 yazılıyor onu merak ediyorum. Kerem den daha çok zararı dokunur takıma bana kalırsa

Okan Buruk biraz güveniyor olsa en azından maç kadrolarına alırdı, ilk 11 oynamayı filan geçtim de

Geri
Üst Alt