Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.799
- 22.639
- 2.933
Valahi billahi soğuduk ya 1 ay sonra 40 gün maç yok zaten bu sene bi tuhaf oldu. İnş kayıpsız gireriz şu lanet araya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 gün icerisinde 3 mac yapacagizBu mactan sonra kupa maclarimiz da basliyor. Futbol showa doyacagiz insallah
Desene futbolcular aglar cok yorulduk diye8 gün icerisinde 3 mac yapacagiz
Iste bu!8 gün icerisinde 3 mac yapacagiz
kanuni zamanıkonu disi ama bu yili hic hatirlamiyorum bu osmanli ne zaman ALiginde 1. olmus ya cok sasirdim
Ekli dosyayı görüntüle 180263
İşte Badou, Aminu Umar gibi karaoğlanları hücuma doldurdukları sezon 2016 filandı herhaldekonu disi ama bu yili hic hatirlamiyorum bu osmanli ne zaman ALiginde 1. olmus ya cok sasirdim
Yani bende onu düşünüyorum, tamam Kerem ve Yunus cidden takıma zarar veriyor da Kazımcan neye göre ilk 11 yazılıyor onu merak ediyorum. Kerem den daha çok zararı dokunur takıma bana kalırsaKazım ı önce TR kupasında denesin lig maçında değil.
M.R. Akçay ve Badou Ndiaye show vardı o sezon.konu disi ama bu yili hic hatirlamiyorum bu osmanli ne zaman ALiginde 1. olmus ya cok sasirdim