⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Yunus’un da dinlendirilmesi lazım bence
Son maç da dahil onda da sürekli içe katetmekten başka bir şey denememek
Bomboş gollük pas atacağı yerde topla kalabalığa dalmak
Önü bomboş şut atabilecekken kalabalık yere pas atmak
Ortadan topla adam geliyorken kaleye koşu atacağına ölü noktaya geçip orda top istemek, topu alınca da yine içe dönüp kalabalık yere gitmeye çalışmak
Tamam en azından Kerem kadar top kaybı yok ama bu iki arkadaş inatla hep topla oynasınlar, top hep onlara verilsin kalabalık içinden topla geçsinler, kolayı dururken zor olanı yapıp kahraman olsunlar gibi bir oyun şekilleri var
Ads’de de böyle miydi bilmiyorum ama buraya gelince hızla bu şekil oldu Yunus da, aynı Kerem gibi

Acaba bu maç bizi en çok kim kanser edecek kerem mi yunus mu yoksa Okan mı?

Orta saha 3'lu olmalı mertens,kerem ve yunus acil kesik yemeli .
Raschica kesinlikle 11 oynamalı.

Bu şekilde çıkarsak Okan bile iyi oyuna engel olamaz

Abi Allah aşkına şu topu içeri sokun ya Seria a tarihinin en bitirici 10-15 forvetinden 2si var kadroda artık bulduklarını atın da şu zor deplasmanlardan 3 puan alabilelim.Kesinlikle pozisyonlar bulabileceğimiz bi takım Kayseri,otobüs çekenlerden değil top oynamaya çalışan bi takım vurup geçmemiz lazım

Çok düzensiz bir kadro mühendisliği yaptılar. Son gün Adama Traore gelse yabancı sınırı nedeniyle yedek mi oturacaktı? Kerem ya da Yunus'un yerine mecburen oynayacaktı. Arkada kim oynayacaktı? Kerem ve Yunus formsuz olduğu için mecburen Rashica ya da Yusuf sahaya sürülecek.

Emre Taşdemir yine kadroya dönecek olsa gerek

Ümraniye maçlarına baktım işlememiz gereken maden carole

Ters ayaklı geraldo içe her kat ettiğinde carolu şamar oğlanına çevirdi ve penaltı yaptırmayada çok müsait

Mus
Boey,nelson,abdul,emre
Yunus,toreira,midso,rashica
Mata,mertens

Bu maç için en doğru 11 gibi

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Emre T.

Torreira Miçö
Oliviera

Yunus Icardi Mertens​

Cuma olsaymış keşke nefessiz kaldık. Keremsizlik özlemiyle yanıp tutuşuyoruz.

0ac205f81e521e0913551c190e2a4f09.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Özledik ya takımı araya hazırlık maçı da koymadılar. Maçın skorundan çok kadroyu merak ediyorum. Söylenenlere göre forvette Icardi ilk 11 başlayacak ama sol bek konusu tam bir muamma. Kimisi Emre Taşdemir diyor, kimi antrenmanlarda Berkan sol bek deneniyor diyor, kimisi Kazımcan oynayacak diyor. Aanholt var, Dubois var. Bana sorarsanız Kayseri deplasmanında Kazımcan'ı ilk 11 başlatmamız isabet olur. Böylece 1 yabancı kontenjanı daha açılmış olur. Bu maç Mertens'den en az bir gol bir asist bekliyorum. Gerçekten çok ilginç bir durum Napoli tarihinin en çok gol atan yabancı oyuncusu olup ta Galatasaray'da 10 maçta 0 gol 0 asist çekmek. Takımın genelinde gol atma ve asist yapma sorunu var zaten. Fenerbahçeli 1 oyuncunun Valencia'nın bile toplam gol sayısı bizim takımdan fazla. Tamam az gol yiyoruz ama artık bir zahmet gol atın yav.

Geri
Üst Alt