Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.349
- 4.878
Lise 1 gibi ortamyalnız 70'lerde oyuna 3-4 oyuncu atıp yine o karma karışık hale girersek acayip patlarım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lise 1 gibi ortamyalnız 70'lerde oyuna 3-4 oyuncu atıp yine o karma karışık hale girersek acayip patlarım![]()
Teşekkür ederim2-1 yeniliriz gibi geliyor. Mensah ve Thiam zorlar baya
olm ben ne biliyimBizim emrah var mi la yarin
Gallardo adım adım Cim Bom'a olur o vakit.yalnız 70'lerde oyuna 3-4 oyuncu atıp yine o karma karışık hale girersek acayip patlarım![]()
olm ben ne biliyim
bilal bayazıt var ama herifi yıldırım bayazıt yaparız yarın
okanı sevmiyor musunGallardo adım adım Cim Bom'a olur o vakit.
Gallardo adım adım Cim Bom'a olur o vakit.
MAÇI İZLEYEBİLECEK MİSİNGalatasaray diye bir takım mı vardı?
Rıdvan Aktürkoğlu sen misin.Bence biri kesikcekse o yunus olmalı.Siz ne görüyorsunuz onda bilmiyorum ama asla Galatasarayın topçusu değil.Hicbir katkısı yok ki arkasında boey gibi bir sağ bek varken
Mata ve Mertens bence aynı anda sahada olacak olması da iyi olur Kerem'in yapamadığı verkaçları ya da tek topları ikisi beraber rahat yaparlar.Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Midtsjö
Yunus Mertens/Mata Rashica
Icardi
Okan Buruk'tan böyle bir kadro bekliyorum.
Kerem, Gomis ve Oliveira disinda henüz gol atan oyuncumuz olmadi ama bu degisecek.
Yunusu izle bir maç öyle konuş. Galatasarayın Topçusu değil kerem kötü yunus dahada kötüRıdvan Aktürkoğlu sen misin.