⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Bu ne arkadaş. Mata ne yapıyor çok merak ediyorum??? Sen onun kilit açamıyorsan alacaksın oyuna. Yazıklar olsun ne diyeceğimi bilemiyorum

maç dönmezse ihale hocaya kalacak ama bence bu kadro hiç de sanıldığı gibi kuvvetli değil

çok plansız kurulmuş, dengesiz bir kadromuz var.

Mertensi 6 hafta defansif ortasaha oynatan,adanademir macinda cezasahasina yakin oynayinca forvete gecince etkili oynayan adami sol kanada hapseden adam hoca degildir.suc okanda.kerem ve yunusa sabreden okanda.

Medya pişirmesi ile hoca getirmeyeceksin işte, Torrent takımın başındayken medyada röportajlar veriyordu gelmek istiyorum vs diye, oğlunu da ortaya koyarak geldi bir şekilde.
Aynen olan buydu. Medya baskısı ile teknik ekip getirmekte tam fiyasko.

1.dk net penalti. 1.gol net faul ulan yönetim vikip ortaligi yakmazsaniz adam degilsiniz. Bu okandan hoca moca olmaz Tatil ysptir adamlara.. mertens ölü yunus bitik .

Gerçek şu ki oyuncular özellikle yabancı oyuncular okan'ı takmıyorlar çok net.

Adam akıllı bir yabancı hoca gelmeli.

En son nezaman böyle rezil ilk yari gördügümü hatirlamiyorum. Cok kötüyüz..

4 4 2 ye doncez, yapacak bisey kalmadi artik...icardi- gomis yapicaz forveti.

Ne olursa olsun, yine birinci golde hakem boku var. Orda boeye faul var. Ama bizimkiler de bokun bokun oynuyor. Birde sorun keremdi göya. Karsi taraf icin en büyük tehtid yine de kerem.

Hersey ile bir takim nasil kotu olabilir.

1. Sans yok, her seken top rakipte.
2. Son paslarin hepsinde hataliyiz.
3. Mucadele olarak kopuk bir mac, Mata-Mertens belli ki kosamiyor.
4. Boey & Miço hic olmadigi kadar kötü.

Oliveira & Dubois girip Boey & Miço cikmali.
Ama bu maci kazanmamiz mucize ötesi, dogru durust sutumuz yok ilk yarida.

Has been topculari toplayip veteran kadro kurduk, cezasini cekiyoruz gibi bir izlenim birakti GS ilk yarida.

Geri
Üst Alt