Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.845
- 11.038
- 2.338
Tamam hakem cok cok kötü ama son yarim saat rakibi abluka altina aliyorsun. Bastan neden bu baski kurulmuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son Uefa maciydi heralde.Hazırlık maçlaroyla birlikte 20 maç oynamışızdır. Bugün kayserinin oynadığı gibi bir maç çımardığımızı hatırlamıyorum
Düşünce arama hocam , kendi de bilmiyor çünkü)Kerem'i ne diye oyuna aldın allah aşkına![]()
şampiyonluk muAciklamasi izahi yok bu kadar kotu takima 3 puan kaybetmenin, sampiyonluk yolunda cok buyuk yara aldik
Aciklamasi olmayan iki karar da hakemden, herkes biliyor ki yedigimiz ilk golde her takima faul calinirdi - bize asla ama asla calinmaz
Attigimiz golde kapali kola carpan top butun takimlara gol sayilirdi - bize gelince VARda izlenmez bile
Yaziklar olsun
Klavye erkekligi sen yapiyorsun .Yolda gorsen diz coker Tovbe istersin burda bos Kabadayilik yapma .15 yasinda veletler gibi goruselim ayaklari yapma bana .bozsana bi asabını..
birader senle görüşelim mi maç sonrası, hatta o zamana kadar ben bozayım senin asabını, hadi..
klavyeden olmaz, ben senin adını değiştirip, video' nu buraya atayım ne dersin ?