⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Attığımız gol bile zar zor kaleye gitti. Takımda büyük beceriksizlik var.

Berabere bitse uzulurdum mac sonuna kadar kayserinin hakkiydi bu takim duzelmez duzelecek oyuncu yapisi yok transfer lazim yabanci siniri kalkmali bu sene bir halt olmaz bu sene basindan duduklere bakinca TS ve Fener arasinda gecer sampiyonluk buyuk olasilikla jesus hocam rahat bir sampiyonluk kazanir

Aciklamasi izahi yok bu kadar kotu takima 3 puan kaybetmenin, sampiyonluk yolunda cok buyuk yara aldik

Aciklamasi olmayan iki karar da hakemden, herkes biliyor ki yedigimiz ilk golde her takima faul calinirdi - bize asla ama asla calinmaz

Attigimiz golde kapali kola carpan top butun takimlara gol sayilirdi - bize gelince VARda izlenmez bile

Yaziklar olsun
şampiyonluk mu

Hakem falan bi yana da rakip eze eze yendi bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bozsana bi asabını..

birader senle görüşelim mi maç sonrası, hatta o zamana kadar ben bozayım senin asabını, hadi..

klavyeden olmaz, ben senin adını değiştirip, video' nu buraya atayım ne dersin ?
Klavye erkekligi sen yapiyorsun .Yolda gorsen diz coker Tovbe istersin burda bos Kabadayilik yapma .15 yasinda veletler gibi goruselim ayaklari yapma bana .

Kayseri iyi oynadı, hakkını vermek lazım. En azından berabere kalmalıydık ama olmadı

VAR ilk gölde faulü vermedi. İkincide ofside vardı sanki. Sayılmayan gol tam rezillik. Öyle el mi olur? Hakem izlemeden nasıl VAR kararıyla böyle bir gol iptal edilir?

Simdi bu yönetim o mhknin tffnin o var odasindaki.... bir bir ziplatmazsa Istifa edebilir

Bu kayseri mağlup olunucak bir takım değil okan buruğa bu kadro fazla geldi ne yapacağını o da bilmiyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt