⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

bu mactan ne ögrendik?

mata kazimcan mertens yunus ilk 11 oyuncusu degil!!

Muslerada olmasada olur

————Okan————-
Boey-Nelsson-Apo-Dubios
————-Torreira———-
——Oliveria—-Berkan—-
Yusuf——Icardi——Rashica

Transfer döneminde gözümüzü kör ettik sevindik ama ne yazık ki şimdi görülüyor ki aldığımız oyuncuların yarısı emekli yada sorunluymuş. Hocaya gelirsek, zaten ondan bi beklentim yoktu, şaşırtmadı.

Sayilmayan gol veya gol degil kurallar gol degil ben isin orasinda degilim. Ilk yari telefondan dinlemek zorunda kaldim spiker surekli kayserinin ataklarini anlatti. Biz neden bu kadar ezildik onu sormak lazim.

Oyun olarak sonuna kadar yenilemeyi hak ettik fakat hakemlerle ilgili erden bey umarım susmaz

O golü iptal etmeseler mac dönerdi. Komedi ya, madem el var neden vara cagrmiyorlar birde 10 saniye önce adam ayini pozisyonda topu kesiyor ozaman oda penalti. Yok ya bu hakemler kesilmeden mac bakilmaz bu ligde, yabanci Haken gelmeli. 40 senedir mac izliyorum bukadar adaletsiz lig görmedim.
Var incelemesi sırasında barış Alper kalın kafalısı sırıta sırıta ergen gibi kolunu gösterip durdu sağa sola Abdül e de benim koluma çarptı sen atmadın deyip durdu kamera yakaladı bunu hiç çekmeden verdi.

Ne kadar kötü oynarsak oynadık yediğimiz ilk gol faul, attığımız ilk golde de el yok. Kötü oynamak bizim kendi sorunumuz ama hakemler net bize karşı çalışıyor. Hakem ilk golü vermese belki maç buralara gelmezdi.

VAR’da sadece ofsayt pozisyonuna baktılar şerefsizler.

Buz gibi golümüzü yedi şerefsizler. Ulan BAY orada kolunu nereye sokacaksın acaba?

Bakalım yönetimden çıkıp adam gibi bir açıklama yapacaklar mı?

Torreira'da çıkmışken Kayseri skoru korumaya yatmasa o son dakikalarda o baskıyı da kuramazdık. Yani hiç bir şey oynamadı bu takım. Tamam sadece 1 deplasman mağlubiyeti, çok eleştirmeyelim de, oyun iyi değil oyun.

Hoca'nın eksikliği mi, oyuncuların vurdum duymazlığı mi orasını bilmem, bu takım bu kadar kötü ve isteksiz bir oyun oy-na-ya-maz !

Bu topcular cocukluktan beri top oynuyor pas desen pas değil hele ortalar evlere şenlik,şut desen yok.Futbolcu olmak kolay sadece tanidiklarin olacak bunlar gibi.

Takımın kötü olması, yönetim, teknik ekibi ve bizi ilgilendirir. 10 haftadır VAR denilen alet bize çalışmadı...Bir değil, iki değil ki...El alem daha hakemlerin ismi düşünce ağlıyor, algı yapıyor sosyal medyada. Biz zaten iyiyiz demiyoruz ki, hakem yüzünden yenildik de diyemem ama skora direkt etki eden hataları mevcut.

İlk gol ofsayt pozisyonu olarak gösterildi, oysa itiraz Boey'e gol öncesi yapılan faule idi. Yine aynı VAR senin kol golünü inceliyor ve onu verip iptal sebebi diyor. Tabi ki art niyet ararım. Yoksa yenilmeyi hak edecek bir oyun vardı sahada. Ama bugün buna ses çıkarmazsan daha çok doğrarlar, iyi oynadığın gün bile seni kurtarmaz.

Bu arada puan kaybı, kötü oyun filan derken art niyetli hakem, var başında oturanları da atlamamak lazım. Büyük skandallara imza attılar birlikte

Ne desek boş,tek yapmak gereken kenarları değiştirmekti,biz çorba yaptık ve elimizdekinden de olduk.Pozisyon vermeyen takım helva gibi dağıldı.Abdulkerim harici karakter koyan da yok.Mata'li orta saha çok geçirgen, Oliviera 'siz orta saha pas bile yapamıyor,Van Anhold ya da De Boe olmadan kenar bindirme ve orta da yok!

Bosu bosuna üzülmeyin. Milyon euro alanlarin umrunda degil yari mertens napoli macina icardi wandanin yanina gider. Gidin sevdiklerinizle kaliteli vakit gecirin

Takımın kötü olması, yönetim, teknik ekibi ve bizi ilgilendirir. 10 haftadır VAR denilen alet bize çalışmadı...Bir değil, iki değil ki...El alem daha hakemlerin ismi düşünce ağlıyor, algı yapıyor sosyal medyada. Biz zaten iyiyiz demiyoruz ki, hakem yüzünden yenildik de diyemem ama skora direkt etki eden hataları mevcut.

İlk gol ofsayt pozisyonu olarak gösterildi, oysa itiraz Boey'e gol öncesi yapılan faule idi. Yine aynı VAR senin kol golünü inceliyor ve onu verip iptal sebebi diyor. Tabi ki art niyet ararım. Yoksa yenilmeyi hak edecek bir oyun vardı sahada. Ama bugün buna ses çıkarmazsan daha çok doğrarlar, iyi oynadığın gün bile seni kurtarmaz.
hanımefendi merhaba.
konumunuzda yazan şeyin hikayesi nedir tam olarak acaba

Hakemlerden memnun olmayan sadece taraftar,yönetimin sesi çıkmadığını göre bu düzende böyle sürer

Asil sorgulanmasi gereken baska bir konuda kornerler ve duran toplar. 15 tane korner atmisiz barisin eline carpip gol olan pozisyondan baska tehlike yaratan bir korner yok. Duran toplar desen yine ayni. Ulan oyun planin yok bari su takimi duran top calistir be okan hoca

Bazı futbolcuları maalesef taraftarımız aşırı derecede şişiriyor ve geldiklerinde çılgına dönüyorlar. Mertens geldi bitik, icardi geldi bitik, torreira dünyanın en iyi ön liberosu denildi buraya nasıl geldi muslera getirdi melo'dan iyi yok bilmem ne futbol sahada oynanıyor isimlerle değil. Valencia icardi'den, crespo toreria'dan daha çok katkı sağlıyor mesela. Ayrıca mata tamam futbol aklı var ama vücut gitmiyor. Bu saatden sonra rashica, oliviera banko yazılmalı, yerli kalitemiz çok çok düşük bastılar yabancıyı ilk 11 kuramıyoruz.Devre arası bjkli solbek ve tsli apo gelse fena olmaz. Ayrıca yusuf bi şekilde oynamalı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt