⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Bunlarda hala oyunu moyununu konusuyor spor programlari. Yok okan mokan. Bu adaletsizlikleri konusun önce.

Ne diyecegimi sasirdim yav böyle lesh futbol inanilir gibi degil hakem falan fasa füso rezil oynadik

Facia bir oyun ve hak edilmiş bir skor aldık fazla lami cimi yok. Açıkçası bu kadar haftadır futbol olarak net bir yükseliş gösteremedik, Bu kadar ara varken yani takımın uyumunu ve oyun anlayışını geliştirme imkanı varken bu dönemi boşa geçirmişiz maalesef. Ayrıca takım inanılmaz derecede gol atamama durumuna kilitlenmiş bunu bir türlü aşamıyoruz. Şu maçta attığımız gol bile net bir şutla gelmedi bu cidden baya üzücü. Yani hem etkili gol pozisyonu yaratma konusunda hemde bitiricilikte çok zayıf kalıyoruz. Açıkçası maçta beğendiğim isimler Abdülkerim,Rashica ve Oliveira oldu başka da iyi oyuncu var mıydı emin değilim. Acilen bir kadro istikrarı ve orta açmaya dayalı olmayan bir oyun anlayışı oturtmamız lazım takımda doğru düzgün orta açan oyuncu yok ve kafa vuracak oyuncu yok ama orta açma peşindeyiz bu şekilde olmaz. Artık defanstan bile pasla çıktığımız full pas oyunumu oynarız yoksa direkt şişirdiğimiz bir oyun mu oynarız bilmiyorum ama kenardan orta olmamalı mümkünse.

Yediğimiz ilk golde Boey'e faul olmasına rağmen devreye girmeyip attığımız golde hemen devreye giren VAR'da ki bilmem ne evladının da anasını karısını metresim yapayım.
Devreye girdi lakin sanirim ofsaytta baktilar. Foule filan bakmadılar.

Klavye erkekligi sen yapiyorsun .Yolda gorsen diz coker Tovbe istersin burda bos Kabadayilik yapma .15 yasinda veletler gibi goruselim ayaklari yapma bana .

hadi Allah aşkına görüşelim seninle adaş. hadi be, gelip diz çökeyim hadi laaa, ne olacak ki ?

hatta varsa buradan tanıdığın birisini de getir, bak nasıl diz çökeceğim hadi aslan, hadi koç, hee de bi

Olur böyle şeyler. Umarım takım tatil modundan çıkar artık...

Bu Barış Alper ne enteresan bir futbolcu. Fizik var, hız var ama akıl ve teknik yok. Tek bildiği topu ileri dürt, rakibi gecti gecti yoksa top kaybı. Rakibi geçince de ne yapacağını şaşırıyor

Bu arada Yunus ve Kerem'in eleştriler artınca bu baskıyı kaldıramayacakları net belli. Yunus bir tane olumlu hareket yapmadı ilk yarı. İkisi de yüz ifadeleri belli ettiler psikolojilerini. Kaldıramazlar bu baskıyı.

Şimdi gelelim şu hakemi yeneceklere, ayrıca hakkımız olanlar verilse bile Kayseri yenerdi diyenler neyin kafasını yaşıyor. Saha içinde adil yönetim oldugu zaman işler farklı olur. İlk atagimizdaki el penaltı verilse vede atsak kayserimin bu kadar derli toplu oynacagi kesinmi değil. Hoca zaten ayrı dünyada. Yönetimde artık sarayami çıkar ne yapar ne eder şu var terörist lerine bir çare bulsun

Yine hiçbir yöneticimiz çıkıp açıklama yapmadı sanırım.

Takımın fiziksel kalitesi çok düşük herkes toptan kaçıyor boş alana kaçıp arkadaşından pas isteyen yok Kayserispor un oyuncu kalitesi bizden düşük olmasına rağmen bizden çok daha iyi pas yaptılar biz ise top kaybı rekoru kırdık

Keremi de bitirdi belirli bi kitle. Alin Sanki sorun kerem. Oyun kurgusunda sorun var. Pozisyon üretmekte zorlaniyoruz, en büyük sorun bu. Kendi bacagina sikmak denilir buna heralde. Rakiplere en büyük tehtid yinede kerem.

Şu maci kazansak ciddi ciddi sampiyonluk konusacakken maglubiyette nasil sampiyonluk gitti gibi konusabiliyoruz yav? Kendimi de icine katarak soruyorum bunu

Oyunun kötulugunden olsa gerek.. ve tabiki hakem dogramasini da ekleyelim

apoyla nelsonun arası ikinci yarı çok açılıyodu ataklar soldan gelirken not düşelim okan buruk belli ki taraftarı dinleyip iş yapıyor belki okur

Bu macdan sonra seri yakalamamiz gerekiyor.Puan kaybetme gibi luksumuz kalmadi artik ki bunu yapabilecek kalite var.Sadece bi kac noktada degisiklik yapmamiz lazim.Kerem ve yunus artik rotasyon da degerlendirilmeli.Rashidca yı kadroya oturtmak icin gec bile kaldik.Ben forvete baris alperi koyardim.Kanat beklerimiz mevcut forvetleri besleyecek seviyede degiller.Mertens 11 de baslamamali.Yusuf artik 11'e monte edilmeli.Bu sekilde denenmeli aksi takdirde hucum da kisir takim olarak devam ederiz.Bide keske diyorum onyekuru bizde olsaymis bu sene cok farkli olurdu ah ahh.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt