Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.253
- 15.862
- 2.498
Ben oyunu değil hakemi eleştireceğim artık, rakiplerimizde öyle yapıyor. Bu hakemlere hadlerini bildirmedikçe gollerimiz bol bol iptal edilir saçma sapan sebeplerden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buz gibi golü yediler çok net. Ama bizim yönetim nerde.?? Soru bu?Vucuttan carpma olunca bilincsiz oynamada gol iptali olmuyormus. Eee burda adam kafa vuruyor yarim metreden eline geliyor. Yüzde yüz bilincsiz oynama ve carpma. Bu gol iptal olmaz hic bir macta ancak bizim oynadigimiz maclarda bize karsi.
He yoktu daha ilk dkda penaltiyi yedilerbu maç hakemle ilgili bi şey yoktu
golümüzün iptali kural gereği idi. uyguladı kuralı bitti ne vardı başka?He yoktu
Penalti?golümüzün iptali kural gereği idi. uyguladı kuralı bitti ne vardı başka?
hangi pozisyonPenalti?
Evet! Beni gamlı baykuş gibi göstermekten vazgeç hayin adam! Bu sezon 90 dakika izleyip de kazanamadığımız maç yok. ADS maçını izlemedim. Onda da puan kaybı geldi. Sakallarını cımbızla yolarım.
2-0 yenikken dk 80lerde bizim tribün adanmış hayatların umudu bestesini hangi kafayla söyledi anlayan varmı