⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Vucuttan carpma olunca bilincsiz oynamada gol iptali olmuyormus. Eee burda adam kafa vuruyor yarim metreden eline geliyor. Yüzde yüz bilincsiz oynama ve carpma. Bu gol iptal olmaz hic bir macta ancak bizim oynadigimiz maclarda bize karsi.
Buz gibi golü yediler çok net. Ama bizim yönetim nerde.?? Soru bu?

Hakem dogru yönetse kayseriyi yine yenebilirdik. Kötü oynuyoruz diye hakem hakkimizi yiyemez. Bu deplasman maci bi sekil gecsek haftaya kendi sahamizda level atlayabilirdik. Her sekil önümüzü kesiyorlar ondan sonra oyun söyle oyun böyle.

GS taraftarının dürüstlüğünü ve en önce kendine acımamasını seviyorum. Rakibin hakkını da veriyoruz da ben maalesef bundan dolayı da cesaret aldıklarını düşünüyorum. Bizim taraftarlar çok hayalperest değil ve rakipler gibi kötü olduğunda hakemle mücadele etmiyor, ilk silahı kendine doğrultuyor... Aslında doğruyu yapıyoruz ama bu sistem bizim doğruluğumuzu hak etmiyor. Bazen kuralına göre oynamayı da bilmek gerek. Karşınızda çakallar varsa hele de!

Bay gölü iptali ve Penaltı pozisyonu aynı şey zaten. Birinde iptal, birinde VAR bile yapılmadı. Ve İlk golde pozisyon için ofsayt çizgisi çekildi, oysa herkesin tepkisi Boey'e yapılan fauldu. Nasıl hakemin etkisi yok. Bire bir skora etki eden hatalar. Uzatma dakikası da ekstra komikti. Bir taç için o kadar ara verilmiştir. Sorun şu ki şu pozisyonlar başka maçlarda olsa sonuçlar farklı olurdu diyebiliyorsam ben bu benim açımdan sıkıntıdır... Kötü oyunu zaten sabah akşam eleştiririz. Okan büyük hata yaptı kadroyla bu kadar oynayarak.

tüm şevkim kaçtı tamam hakem kötüydü ama biz daha kötüydük ona rağmen hakem adaletli bir maç yönetseydi en az 1 puan alırdık bu maçta maalesef Ali Koç'tan talimat alan TFF başkanı Mehmet Büyükekşi Galatasaray'ın önüne takoz koyacak şampiyonluk yolunda Fener'i kayıracaklar zaten dünden belli olsun bakalım Galatasaray'ı göndermesinler Avrupa'ya ondan sonra vay efendim ülke puanımız düşük lig şampiyonumuzu bile şampiyonlar ligine gönderemiyoruz diye ağlayıp dururlar bin beter olsunlar kendi aralarında çalıp oynasınlar oyunları başlarına yıkılsın

ikinci yarı boey-dubois değişikliği beklerdim hücumda daha etkili ve yaratıcı olabilirdik. üstelik boey'in kartı da vardı.

O değil de berabere kalsak tüm ülke hakemle aldı diyecekti, biz onuncu haftada bir kez hakem dedik hemen ouww. Ne ouwwu ya. Böyle olmaz. Böyle lig gitmez. Diğerleri gibi kayrılmak değil derdimiz, herkese neyse bize de o olsun. Aynı pozisyonun laciverdine farklı karar çıkamaz. Çok alakasız belki ama şampiyonluk maçımızda Cagne'nin eline kadar gidenler bugün Boey de işte gidemedi. VAR sana ofsayt çizdi, bir güzel de üstünü kapadı. Sözün özü işler kötü gidince kimse memnun değil, iyi giderse de her şey yolunda. İlla tepki koyacaksak yolundayken neden susulduya, topçuların takımı sahada sahiplenmemesine, yönetimin hakkını arama işini hocaya devretmesine koyalım...Ben de bunlara kızıyorum misal. Geç bile kalındığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt