M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.244
- 2.555
- 648
Kural hatasına girer mi?
Saçmalamışlar yalnız. İpral kararını net olarak VAR verdi. Hakemden itne de iptal etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kural hatasına girer mi?
Oynayan oynuyorOyuncularda tek tek aramamak gerekiyor. Haftaya da rashica ve yusufa soveriz.
Oynayan oynuyor
Topa vuran boey degil mi yav. Ayrica topa vurup vurmamasi onemli degil tabanla giriyorsun yercekimi dunyadan az olan ayda bile faul o pozisyionattıkları golde faul yok
herif daha önce vuruyor topa
9 haftanın genelinde oynadığımız oyunla şampiyon olamayız renktaş. Bunu oyunculardan ve hakem adiliklerinden bağımsız olarak söylüyorum.Şu maci kazansak ciddi ciddi sampiyonluk konusacakken maglubiyette nasil sampiyonluk gitti gibi konusabiliyoruz yav? Kendimi de icine katarak soruyorum bunu
Oyunun kötulugunden olsa gerek.. ve tabiki hakem dogramasini da ekleyelim
Hocanin hatali oldugu yerler belli ben onlari yaziyorum ztn reis. Bireysel olarak da problem var. Kim gelirse gelsin bazi seyler degismez.Sence sorun topcularda mi oyunda mi ? Mesela 166 top kaybi var, bunun sorumlusu %100 okan buruk.
Ben oyunda sorun yok demiyorum ki ikinci yarı da iyi oynamadık bence rakibi baskı altına aldik gibi gözüktük ama kayseri de geldi yine etkili de oldular. Orta saha güçlü olmalı mata fiziksel olarak yetersiz sonradam girerse etkili olurYahu ne dersi, cikip son 30 dk. saatte oynadigini bastan oynayacan. Rakip izin vermis. Abdülün golü sayilsa görürdük izin vermeyi. Oyun ve motivasyonda sorun var.
Bence fena degildik. Sadece gol sikintisi yasiyorduk. Yani istatistiklere bakinca hep yukardayiz. Gol atma haric. Yani digerlerin bizden cok önde oldugunu dusunmuyorum, sadece gol atmada daha beceriklilerdi. Öyle oyun ustunlukleri yoktu bize bakarak. Bu mac haric9 haftanın genelinde oynadığımız oyunla şampiyon olamayız renktaş. Bunu oyunculardan ve hakem adiliklerinden bağımsız olarak söylüyorum.
Iyi oynamiyorsan bile o baskiyi kuracan.Ben oyunda sorun yok demiyorum ki ikinci yarı da iyi oynamadık bence rakibi baskı altına aldik gibi gözüktük ama kayseri de geldi yine etkili de oldular. Orta saha güçlü olmalı mata fiziksel olarak yetersiz sonradam girerse etkili olur
Yav yinr yanlis bakiyoruz olaya. Bu maca kadar yunus kanattan oyun kurucu olarak oynuyordu. Boey de bindirme yapinca rakip afalliyordu. Topsuz oyunda yunus iyi değil zaten bu bilinen gercek.Bu Barış Alper ne enteresan bir futbolcu. Fizik var, hız var ama akıl ve teknik yok. Tek bildiği topu ileri dürt, rakibi gecti gecti yoksa top kaybı. Rakibi geçince de ne yapacağını şaşırıyor
Bu arada Yunus ve Kerem'in eleştriler artınca bu baskıyı kaldıramayacakları net belli. Yunus bir tane olumlu hareket yapmadı ilk yarı. İkisi de yüz ifadeleri belli ettiler psikolojilerini. Kaldıramazlar bu baskıyı.
erinç toreyra-mitçö-sergio oynasın diyordu bu maç için.mata oynasın dediğini duymadım hazır değil demiştierinçle sinan istanbulspor maçından sonra 2 hafta mata mertens övdüler şimdi diyolar ki bunlar prime zamanı değil bu maça matayla çıkmazdım fln :d
olsunerinç toreyra-mitçö-sergio oynasın diyordu bu maç için.mata oynasın dediğini duymadım hazır değil demişti
Net o şekilde sosyal medya ile yön alabilicek bir karakterde hocamız var. O şekilde açılma gayet normaldir. Apoyu kaç kez sol çizgide gördüm. Bek gibi top kesiyordu. Hoca kazıma guvenmedigi halde 11 e atıyor. Apoyada aman ona göz kulak ol diyor.apoyla nelsonun arası ikinci yarı çok açılıyodu ataklar soldan gelirken not düşelim okan buruk belli ki taraftarı dinleyip iş yapıyor belki okur