⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

erinçle sinan istanbulspor maçından sonra 2 hafta mata mertens övdüler şimdi diyolar ki bunlar prime zamanı değil bu maça matayla çıkmazdım fln :d

Mertensli Sergiolu ortasaha duzenine devam etmeliyiz en azindan oyle top oynuyoz

Keremln top kayıplarını sayarken takımın kini saymaya başladık
Gelişme var 🤣🤣

Şu maci kazansak ciddi ciddi sampiyonluk konusacakken maglubiyette nasil sampiyonluk gitti gibi konusabiliyoruz yav? Kendimi de icine katarak soruyorum bunu

Oyunun kötulugunden olsa gerek.. ve tabiki hakem dogramasini da ekleyelim
9 haftanın genelinde oynadığımız oyunla şampiyon olamayız renktaş. Bunu oyunculardan ve hakem adiliklerinden bağımsız olarak söylüyorum.

Yahu ne dersi, cikip son 30 dk. saatte oynadigini bastan oynayacan. Rakip izin vermis. Abdülün golü sayilsa görürdük izin vermeyi. Oyun ve motivasyonda sorun var.
Ben oyunda sorun yok demiyorum ki ikinci yarı da iyi oynamadık bence rakibi baskı altına aldik gibi gözüktük ama kayseri de geldi yine etkili de oldular. Orta saha güçlü olmalı mata fiziksel olarak yetersiz sonradam girerse etkili olur

Bizim takim niye istekli oynamiyor? Mücadele hirs yok??

9 haftanın genelinde oynadığımız oyunla şampiyon olamayız renktaş. Bunu oyunculardan ve hakem adiliklerinden bağımsız olarak söylüyorum.
Bence fena degildik. Sadece gol sikintisi yasiyorduk. Yani istatistiklere bakinca hep yukardayiz. Gol atma haric. Yani digerlerin bizden cok önde oldugunu dusunmuyorum, sadece gol atmada daha beceriklilerdi. Öyle oyun ustunlukleri yoktu bize bakarak. Bu mac haric

Orta sahaya Thiago Alcantara falan gelmedikçe bu takımın 8 numarası Sergio Oliveira'dır. Bu takımın sol beki Leo Dubois veya Aanholttur. Bu takımın sol açığı Kerem veya Rashicadır. 10 numara biri oynayacaksa o da Mertenstir ve mata kaplumbağa hızındadır 4-5-1'de yeri yoktur. Ders alınabilen her mağlubiyet iyidir.

Vucuttan carpma olunca bilincsiz oynamada gol iptali olmuyormus. Eee burda adam kafa vuruyor yarim metreden eline geliyor. Yüzde yüz bilincsiz oynama ve carpma. Bu gol iptal olmaz hic bir macta ancak bizim oynadigimiz maclarda bize karsi.

Bu Barış Alper ne enteresan bir futbolcu. Fizik var, hız var ama akıl ve teknik yok. Tek bildiği topu ileri dürt, rakibi gecti gecti yoksa top kaybı. Rakibi geçince de ne yapacağını şaşırıyor

Bu arada Yunus ve Kerem'in eleştriler artınca bu baskıyı kaldıramayacakları net belli. Yunus bir tane olumlu hareket yapmadı ilk yarı. İkisi de yüz ifadeleri belli ettiler psikolojilerini. Kaldıramazlar bu baskıyı.
Yav yinr yanlis bakiyoruz olaya. Bu maca kadar yunus kanattan oyun kurucu olarak oynuyordu. Boey de bindirme yapinca rakip afalliyordu. Topsuz oyunda yunus iyi değil zaten bu bilinen gercek.
Biz yunusun tarafindan oynadikca gecen senenin yildizi ve surekli oradsn oynadigimiz kerem bu sefer kapali savunmalarla karsi karsiya kalmaya basladi buda etkisini yitirmesine sebep oldu.
Olması gereken ne yunusun tarafinda oynayacaksak oynayalim ancak keremi yardimci forvet gibi oynatmak gerekiyor. Goruldugu uzere mertens de solda oynatilinca kerem performansi verdi neydi bunlar pozisyona soktu ancak o tarafta etkili değildik.
Ha raşit oynar bilemem ancak biz keremi yardimci forvet oynatmadigimiz surece kendimize kambur yaparız..

Maça başlarken 4-6-0 kontra forvet ikilisi mertens kerem yapip kanatlari da rasit yunus yaparsin.
Orta ikili de oliviera ile torreira oynatirsin.
Mertens zaten geriye geliyor. Kanatları hatta bekleri boylece ceza sahasina sokar pozisyon uretirsin.
Takimin calismasi gereken tek sey şut-şut-şut şut.
Yok kornermiş, duran top hocasiymis, tacmis gecelim. Şut çalışacaksın.
Kazimi cok oynatmak isteyen de kanatta oynatir onun performansini da yok ediyoruz.
Elimizde fena olmayan bir yerli kümesi varken sürekli yanlış kombinasyonu seçen adama da çok şans vermemek gerek.

apoyla nelsonun arası ikinci yarı çok açılıyodu ataklar soldan gelirken not düşelim okan buruk belli ki taraftarı dinleyip iş yapıyor belki okur
Net o şekilde sosyal medya ile yön alabilicek bir karakterde hocamız var. O şekilde açılma gayet normaldir. Apoyu kaç kez sol çizgide gördüm. Bek gibi top kesiyordu. Hoca kazıma guvenmedigi halde 11 e atıyor. Apoyada aman ona göz kulak ol diyor.

Geri
Üst Alt