SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

geçmiş olsun yarın puan bırakıp havlu atarız

yav yarin kazansan ne degisecek yahu?

takim top mu oynuyor ya da düzgün mücadele mi ediyor

yarin olmazsa gelecek hafta puan kaybedeceksin bu kesin bir sey

okan buruk kaldigi sürece sampiyonluk imkansiz

bunu anlayin artik

kadroyu bulsun 3 maç kazanmamıza bakarım ligin bize dönmesi.
2001deki gibi fbye şampiyonluk hediye etme niyetinde değilse yaparda
4de4 yapıp şu araya kayıpsız gidersek deplasmanlar bitmiş olacak ,istanbul'da tek tek maçlara çıkacaz. Ciddi bi puan farkı yemedik.

Aklıma şampiyonluğa çok yakın olduğumuz haftalarda Başakşehir maçında kilidi açan Mariano'nun golü geldi. Rossi de güzel attı. Sanki şu aralar rolleri biraz değiştik. Bizde var olmayan coşku onlarda mevcut. Okan hocaya yarın sadece galibiyet yetmez. İyi oyun da gerekir. Aksi halde homurdanmalar artarak devam edecektir.

Şu Babacan'ın asistini giresun kalecisi falan bize yapsa soruşturma açılırdı

DK arasına kadar olan maçları

İstanbulspor (D)
Sivasspor (iç saha)
Giresunspor (iç saha)

Fikstürleri de aşırı kolay. Farkı açma ihtimali var bunların.

Gerizekali bsehir karagumrugun 4 attigi takima en ufak hucum yapmamak gibi bi planla maca ciktigindan boyle oldu.

Elinde bertrand var 1 tane top atamadin herifin onune kepaze emre

Başakşehir'in ilk isabetli şutu 90+ da gelmese hak verirdimde onlarda 1 puanı hiç haketmedi malesef.
Evet ama sonuçta deplasmanda oynuyorlar. Bence beraberlik olması lazımdı. Fener doğal olarak iyi mücadele etti ev sahibi olduğu için ama öyle 5-6 net pozisyona filan girmedi, 1 tane yarım pozisyonları var. Ben böyle düşünüyorum en azından.

fenerin gole kadar olan baskısı 1 miktar can sıktı. başakşehir de buralara kadar iyi geldi. avrupada bir iki iyi maç dışında iyi oynamıyorlardı
Geniş kadroları var ama kalite olarak öyle ahım şahım değil kadroları bence. T.direktör farkı maç kazandırıyor, aynı kadroyu başka bir ortalama hocaya verselerdi bi halt olmazdı.

yav yarin kazansan ne degisecek yahu?

takim top mu oynuyor ya da düzgün mücadele mi ediyor

yarin olmazsa gelecek hafta puan kaybedeceksin bu kesin bir sey

okan buruk kaldigi sürece sampiyonluk imkansiz

bunu anlayin artik
tamam da bana niye sitem ettin

oynamadığımız için yarın puan bırakırız yazdım zaten

Aklıma şampiyonluğa çok yakın olduğumuz haftalarda Başakşehir maçında kilidi açan Mariano'nun golü geldi. Rossi de güzel attı. Sanki şu aralar rolleri biraz değiştik. Bizde var olmayan coşku onlarda mevcut. Okan hocaya yarın sadece galibiyet yetmez. İyi oyun da gerekir. Aksi halde homurdanmalar artarak devam edecektir.
Zaten galibiyete bakmam ben iyi oyun olmazsa kovulmali

Tamam bok gibi oynuyorlar diyoruz da her hafta 3 puani alıyorlar. En son ne zaman yenildi bunlar hatırlamıyorum. Yok fikstür, yok hakemler, yok deplasmana gitmemişler. Öyle bir takım olmuşlar ki son dakikalara girerken bile fenerin maçı alacağını hissediyorsun. Oyunculara bakınca isim olarak superstar yok ama hepsi faydalı ve yerli rotasyonunda sıkıntı çekiyorlar. Hocalari desen kaliteli adam. Her adamdan katkı alıyor.

Bu etkenlere karşılık bize bakıyorsun. Ne hocamız hoca, ne oyuncular iyi, ne oynadığımız belli değil.

FB kararlı görünüyor ama son gülen iyi gülermiş.

Dinamo kieve elenip ilk macta kadikoyde berabere kalmislardi tribunde taraftarlari agliyordu. Tam dağılacaklari ortam vardi. 2. hafta giresuna yenilince moral verdik. Vurup geçemedik.

Geri
Üst Alt