SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

pres yaptilar eyv ama öyle bir sürü pozisyona girmediler. o kadar çok opsiyonları var ki bir kaç değişiklik ile prese devam edebiliyorlar. ne bizde ne bjkda böyle geniş kadro var

fena abartılıyorlar
Lan bunlar karagumruk kadar olamadi. Hic mi hucum dusunmez bir takim

Volkan'ın sacma sapan degajı sonrası sans goluyle macı kazandılar.Sikecilerin kadro kalitesi bence bizimkinden cok daha kotu ama t.d faktoruyle bu noktalar.En başından beri diyorum biz kendimize bakalım önümüzdeki macları kazanalım ki seri ye baglayacak kalitemiz fazlasıyla var.Biz ligin ilk yarisini az bir puan farkiyla kapatirsak ikinci yarinin ortalarina dogru sampiyonluk kutlamalarina bile baslayabiliriz.Sikeci camia ilk yariyi oldukça iyi bitirecek zaten bu asikar.2. Yari tokezlemeye baslayinca ben o zaman gorucem.O yuzden yarin ki Alanya maci ve sonraki maclari mutlak galiyetle tamamlamamiz lazim.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam bok gibi oynuyorlar diyoruz da her hafta 3 puani alıyorlar. En son ne zaman yenildi bunlar hatırlamıyorum. Yok fikstür, yok hakemler, yok deplasmana gitmemişler. Öyle bir takım olmuşlar ki son dakikalara girerken bile fenerin maçı alacağını hissediyorsun. Oyunculara bakınca isim olarak superstar yok ama hepsi faydalı ve yerli rotasyonunda sıkıntı çekiyorlar. Hocalari desen kaliteli adam. Her adamdan katkı alıyor.

Bu etkenlere karşılık bize bakıyorsun. Ne hocamız hoca, ne oyuncular iyi, ne oynadığımız belli değil.
En son Konya'ya yenildiler sanırım 10 kişi kalmışlardı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocaları çok ii

okan buruktan kurtulmak şart

Okaka maç boyu sahada kalacak ne yaptı Keny varken rakip stoperler yavaşken arkaya atacağın toplarda kontraya rahatlıkla çıkabilecekken Okaka 90 dakika sahada kaldı.

Dünya kupası arasına mevcut puan farkıyla girersek ibre bize döner zira Dünya kupası sonrası fikstür terse dönecek bize kolay onlara zor tek numaraları ön alan baskısı arka tarafları çok boş kalıyor bu da ilerleyen haftalarda takımlarca daha çok çözülür bi de müthiş ballılar bize 30 metreden surdan burdan olmadık goller atan rakipler bunlara kalenin önünden kaçırıyor herşeye rağmen iş bizde bitiyor çok zor ama araya 4 de 4le girersek ibre bize dönecek Giresun ve kayseri maçlarına giden 6 puana gel de yanma gerçekten

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadroları övülmeye başlanmış. Bir kaç topçusu hariç bize gelse bela okuruz kadrolarındaki topçulara. Oyuncularından maksimum verim alan bir hoca var kenarda, bizde ise oyuncuların performansını düşüren bir hoca var.

Benim 10 haftada gördüğüm tek fark td farkı. Bu maçı bile öyle aldılar. Emre B. kenarda izledi, izledi yediler golü.

Zaten galibiyete bakmam ben iyi oyun olmazsa kovulmali
10 kişi kaldığımız Gaziantep maçında alınan galibiyet bize çok başka hava katar diye düşünmüştüm. Orada bir coşku, hırs, inanç, takım ruhu vardı. Ama kayseri maçının özellikle ilk yarısı beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Mağlubiyet hatalı ilk 11'i sahaya süren Okan hocaya yazar malesef. Daha önceki haftaların en iyilerinin bile form olarak düşüş göstermesi yine teknik ekibe yazar. Dilerim anlık bir kazadır. Aksi halde işimiz çok zor.

Şu beleşoğlunu övenler hiç maçlarını izlemiyorlar herhalde.

Geri
Üst Alt