Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.834
- 17.597
- 1.918
Kalan 4 macta en az 10 puan almaliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav yarin kazansan ne degisecek yahu?
takim top mu oynuyor ya da düzgün mücadele mi ediyor
yarin olmazsa gelecek hafta puan kaybedeceksin bu kesin bir sey
okan buruk kaldigi sürece sampiyonluk imkansiz
bunu anlayin artik
Lan bunlar karagumruk kadar olamadi. Hic mi hucum dusunmez bir takimpres yaptilar eyv ama öyle bir sürü pozisyona girmediler. o kadar çok opsiyonları var ki bir kaç değişiklik ile prese devam edebiliyorlar. ne bizde ne bjkda böyle geniş kadro var
fena abartılıyorlar
En son Konya'ya yenildiler sanırım 10 kişi kalmışlardıTamam bok gibi oynuyorlar diyoruz da her hafta 3 puani alıyorlar. En son ne zaman yenildi bunlar hatırlamıyorum. Yok fikstür, yok hakemler, yok deplasmana gitmemişler. Öyle bir takım olmuşlar ki son dakikalara girerken bile fenerin maçı alacağını hissediyorsun. Oyunculara bakınca isim olarak superstar yok ama hepsi faydalı ve yerli rotasyonunda sıkıntı çekiyorlar. Hocalari desen kaliteli adam. Her adamdan katkı alıyor.
Bu etkenlere karşılık bize bakıyorsun. Ne hocamız hoca, ne oyuncular iyi, ne oynadığımız belli değil.
Doğrudur renktaş. Aslında hatırlıyorum da adamlar öyle bir winning streak yaptılar ki hatırlamak mucize.En son Konya'ya yenildiler sanırım 10 kişi kalmışlardı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 sokarim beraberlige. Soyadin gibi vurucu olacaksinKalan 4 macta en az 10 puan almaliyiz.
Sahaya iyi yayılıyorlar ve kompakt duruyorlar. iyi top oynamasalar da bunları yapmak bizim ligde fark oluşturuyor malesefSahada düzgün pozisyon alıp, biraz iyi kondisyon ve şok pres bile şu lige yetiyor. Çok da kasmamak lazım. Fener götürür görünmekte.
10 kişi kaldığımız Gaziantep maçında alınan galibiyet bize çok başka hava katar diye düşünmüştüm. Orada bir coşku, hırs, inanç, takım ruhu vardı. Ama kayseri maçının özellikle ilk yarısı beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Mağlubiyet hatalı ilk 11'i sahaya süren Okan hocaya yazar malesef. Daha önceki haftaların en iyilerinin bile form olarak düşüş göstermesi yine teknik ekibe yazar. Dilerim anlık bir kazadır. Aksi halde işimiz çok zor.Zaten galibiyete bakmam ben iyi oyun olmazsa kovulmali