SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

jesus iyi hoca ama elindeki kadro da zengin

rahatlıkla hücum hattını değiştirebiliyor tek hamlede

biz yerli hesabını tutturmak için tek değişiklik için bir kaç pozisyonu değiştirmek zorunda kalıyoruz
Birkaç oyuncu hariç bok gibi kadroları

Yaptıkları transferleri biz yapsak kulübü dava ederdim

Ama hesus hem rotasyon yapıyo hem herkes fiziken hazır hem küsen yok

Bizimki ikardiyi,muslerayı 1 maç oynatmasın çarşı pazar karışır

Şampiyonluk oyunu oynuyorlar. Basıyorlar, istiyorlar ve atıyorlar. Her adamından maksimum katkı alabilen bir hocaları var.

Karşılarında da mıy mıy oynayıp adamı kanser eden, ne yaptığı belli olmayan bir hocaya sahip Galatasaray var.

10. Hafta itibariyle vaziyet bu.
bunu söyleyince olumsuzcu oluyoruz

Korkarım ki bir bok oynamadan şampiyon oldular diyeceğiz bu sezon. Bu maçı izlemedim genel anlamda yorum yapıyorum.
Son senelerde öyle değil mi zaten? Mesela geçen sezon TS veya ondan önceki sezon Bjk veya Biz(aynı puan olduğu için yazıyorum) hiç biri öyle ahım şahım bir futbol oynamadı ki. Hatta son şampiyon olduğumuz sene de oynanan futboldan memnun değildik hatırlarsan.

crespoya sinir oldum, torreira atletico m arsenal yapiyosa bu adam banko reallik hayret bisey

Muslera miadını doldurduğunda kaleci artık yerli olmalı. Bence Okan yeterli olur. Formda olduğunda neler yapabildiğini gördük. En azından ileriye bir yabancı fazladan atmış oluruz.

crespo ile henrique kaç kere faul yaptılar sayamadım. maçı kart görmeden bitirdiler

Net pozisyonları 1 tane o da ikinci yarida sol çaprazdan şut cektiler, ama başak defansı kayarak engelledi ve kornere çıktı top. Istediğin kadar top kap renktaş, pozisyon bulamiyorsan zor maç kazanırsın. Fener genel olarak çok pozisyon buluyor zaten ama şu maçın hakkı beraberlikti.

Başakşehir'in ilk isabetli şutu 90+ da gelmese hak verirdimde onlarda 1 puanı hiç haketmedi malesef.

jesus iyi hoca ama elindeki kadro da zengin

rahatlıkla hücum hattını değiştirebiliyor tek hamlede

biz yerli hesabını tutturmak için tek değişiklik için bir kaç pozisyonu değiştirmek zorunda kalıyoruz
Sol beke türk koyunca istediğin gibi değiştirebiliyorsun. Okan Buruk'un elindeki kadro kimsede yok.

Şampiyonluk oyunu falan da oynadıkları yok. Yerde süründü Fb 70 dakika. Emre B uyudu ama maçı Babacan verdi.

Geri
Üst Alt