SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

Fener'in oyunu bizden iyi olsa da arada 20 gollük bir fark yok. Bjk, Başak, Konya gibi zorluk seviyesi yüksek maçlarda hep zorlandılar. Kasımpaşa orta saha oyuncusunu stoper oynatıp kırmızı kart yerse, Alanya maçında 2-0'ken Crespo'nun eline penaltı vermezlerse averaj tabii ki artar. Saçma sapan mesajlar yazıp insanın asabını bozmayın
Fenerin azmi iyi sadece. Oyunu vasatin bir tik üstü.

Olay bizim neyapacagimiz. Bu Okan hoca karagumruk besiktas ve basaksehir macinda sonu belli olur

Hoca takima etki edebilse en iyi fikstur bizde aslında

İbre bize falan dönmeyecek göz var izan var

Okanı uğurlayıp sağlam bi hoca bulursak puan farkı açılmadan kora kor yarışırız,fark açıldıktan sonra eylemin bi anlamı yok

Crespo, şuayip, ferdi, valencia falan bukadar etkili adamlar değillerdi hoca dokunuşuyla performanları yükselmiş. Yarın vitor'u getirseler mesela bunlar yine özlerine döner bence bi süre sonra
Aga böyle diyorsunuz da Fener'de iyi oynayanlar hep Vitor'un aldıkları. Batşuayi dışında Jesus'un aldıklarından tam verim alamadılar.

Fikstur avantaji devam ediyor

Ama kalan 3 mactan 9 puan cikaracaklarini dusunmuyorum,kolay maclarda puan kaybetme aliskanligi var fener de

Yalnız valencia batşuayi yi geçtim okaka kadar bile güçlü pivot santraforumuz yok

Okaka tarzı adamların ben keremle yunusun performansını artıracağını düşünüyorum. Bizdeki santraforlar top gelince ya 2li mücadeleyi kaybediyor ya da pas hatasıyla topu kaybediyor

Fenerin azmi iyi sadece. Oyunu vasatin bir tik üstü.

Olay bizim neyapacagimiz. Bu Okan hoca karagumruk besiktas ve basaksehir macinda sonu belli olur
Bir de şu fikstür de aşırı etki ediyor. Dışarda oynadıkları maçlarda o kadar iyi oynamıyorlar. Bize de paso deplasman dayanmış dünya kupası arasına kadar. Bize Marsilya, Lazio, Lokomotiv geldi. Fener'e Kıbrıs takımı ve gazi Kiev geldi. Avrupa'da da yorulmuyorlar o yüzden. Ts'nin grubu gelseydi bari.

Aga böyle diyorsunuz da Fener'de iyi oynayanlar hep Vitor'un aldıkları. Batşuayi dışında Jesus'un aldıklarından tam verim alamadılar.
Vitor ucuza iyi adamlar alıyor ama oynatmayı bilmiyor enteresan şekilde hepsinin performansı o gittikten sonra yükseldi. Ama dediğim gibi öyle über süper topçular da yok fenerin kadrosunda bence ama alternatif bol bunu iyi yönetmek de her hocanın yapabileceği bisey değil

başakşehir futbol düşmanı bir takım bu arada oynadıkları oyuna sokayım

rakip kaleden kendi kalelerine pas verdiler maç boyu

Zorbay bugün iyi maç yönetti. Hayret ettim

Yarın yendiğimiz taktirde 4. oluyoruz ve lider Fenerbahçe'nin sadece 3 puan gerisine geliyoruz biten birşey yok sadece galibiyetimiz özellikle kendi evimizde Alanya gibi sezonun kötü takımlarından birine karşı yine son dakikalarda gelen golle sidik zoruyla 1-0 olacaksa sorun var demektir şöyle 3-5 farklı bir galibiyet almamız lazım artık yarın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de şu fikstür de aşırı etki ediyor. Dışarda oynadıkları maçlarda o kadar iyi oynamıyorlar. Bize de paso deplasman dayanmış dünya kupası arasına kadar. Bize Marsilya, Lazio, Lokomotiv geldi. Fener'e Kıbrıs takımı ve gazi Kiev geldi. Avrupa'da da yorulmuyorlar o yüzden. Ts'nin grubu gelseydi bari.
Adamlar isteseler boyle fikstur cekemezdi. Ankaragucu macinda kotu oynadilar maci aldilar. Cok etkisizdiler. Kendi sahalarindaki gibi istekli olamiyorlar

Vitor ucuza iyi adamlar alıyor ama oynatmayı bilmiyor enteresan şekilde hepsinin performansı o gittikten sonra yükseldi. Ama dediğim gibi öyle über süper topçular da yok fenerin kadrosunda bence ama alternatif bol bunu iyi yönetmek de her hocanın yapabileceği bisey değil
Pereira'nın Porto'daki 2 sezonunun ikisinde de Jesus değil Pereira şampiyon oldu.

Geri
Üst Alt