⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Şahsen takimin rezalet oynaması,palabiyigin önüne geçti hakem içine etti fakat 2 0dan kendi evinde maç verilmez kardeşim hakemmi geri çekilin,boş kaleye aramayın dedi

Maçası yiyen çıkar '' Sevgili taraftarlarımız , bugün gördünüz. 2023'te malum günde ne yapacağınızı biliyorsunuz. Biz mücadele ediyoruz siz de edin '' de bitsin. Siyasetle bu kadar içli dışlı olan bir federasyon olduğu sürece ne hakemi yeneriz ne şampiyon oluruz. Atı alan üsküdarı geçer. Biz hala okan gitsin şu gelsin .Kerem kötü filan diye kıçımızı yırtarız.

Bu olay artık bu gece çizmeyi aştı. Ya radikal bir karar alın. Ya da bizden destek beklemeyin. Bu kadar basit. 56 yaşındaki babam bugün maç esnasında kalbim sıkıştı deyip izlemeyi bıraktı . Ulan insanlara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Taraftar 45. kişi gelmiş oraya üstüne düşeni yapmış , sıra sizde . Radikal bir karar. Sadece onu istiyoruz.

Ya aptal mısınız nesiniz hala hakemi de yeneceksin minvalinde konuşanlar var. Yenemiyorsun işte. Adam her şeye düt düt diye müdahale ediyor.

Ben de Okan'a kızgınım ama şu akşam konuşulması gereken Okan'ın istifası falan değil. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Adamlar göstere göstere hakkımızı yiyorlar.

Evet 10. haftada lige havlu attık gecmis olsun kalan 20 maç antrenman havasında geçecek bizim için formalite maçlarına çıkacağız Beknaz ve akman kardeslerle çıkarız artık maçlara ya da en iyisi ligden çekilmek

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birkaç gün sadece yönetimi takip edecem eğer somut bir hamle gelmezse tüm futbol yayınlarını kapatırım artık bu düzene ne cevab verecekler merak ediyorum

Bu mac 5-0 bitse kotu teknik adam oldugu gercegi degismeyecekti. Okan’i kovar, hakemleri, TFF’yi ve arkasindaki devleti taraftarin onune atardim. Secim yilinda Galatasaray’i dograyacak cesareti bulanlari takimi ligden cekerek kucaklarinda nukleer bombayla birakirdim.

Benim isteğimde bu

Ali Koç haysiyetsizi siyasetten buluyor bu yüzü

En güzel senaryo Galatasaray taraftarını siyasetin üzerine salıp elleri ayakları titretmek

Birileri sanırım gitmeden önce son bir şarkı çalmak istiyor ellerine yüzlerine bulaştırmak 30 milyonluk camianın elinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle şeylere normalde karsıyımdır ama ibret olsun diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu maçta takıma laf etmek de ne bileyim haksızlık olur sanki kırmızıya kadar gördük takımı oyunu hakemin bir taraftan alıp diğer tarafa verdiği maç oldu adi iğrenç herifler katlettiler sezon başından beri Allah büyüktür bunların karşılığı olacağına inanıyorum dünya kupası arasına kadar üç maçı alır basağa takılırız diye düşünüyordum artık onları da yenmeliyiz yani üçte üç olmalı gerçi bu hakemlerle nasıl olacaksa artık

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayın iyi oynadı oynamadı bunları bi kenara bırakalım ama Galatasarayın üç senedir artık bu kadar bariz bi şekilde doğranması üzerine gelinmesi kartlar penaltılar vara gidilmemeler bu nedir arkadaş bu takımın neden tff hakemler federasyon üzerinde etkisi yok diğer tarafdan bakınca algı operasyonlarıyla Galatasarayı hakemler götürüyor medya onların hakiminde algısı yapılıyor yeter ya bu nedir böyle bir maç değil kaç maçtır yeter artık bu olay fb bjk olabilirmi ya fenerde olsa kıyamet kopar

Sinirim geçsin öyle yazacağım. Hakem ayrı tutarak kötü yönetilen bir takım izledik kart sonrası.

Geri
Üst Alt