Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Şahsen takimin rezalet oynaması,palabiyigin önüne geçti hakem içine etti fakat 2 0dan kendi evinde maç verilmez kardeşim hakemmi geri çekilin,boş kaleye aramayın dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakem berbat resmen bızı doğradı.Ama 50 bın taraftar onunde 2-0 dan maç verılmez.Rakip real madrid değil alanya farkındaysan.Hakemden daha zararlı bırı varsa bu maçta okandır..Bu maç için hakeme hikaye demek nasıl bir psikoloji bilemedim
Evet hakem dedi.Şahsen takimin rezalet oynaması,palabiyigin önüne geçti hakem içine etti fakat 2 0dan kendi evinde maç verilmez kardeşim hakemmi geri çekilin,boş kaleye aramayın dedi
Bu mac 5-0 bitse kotu teknik adam oldugu gercegi degismeyecekti. Okan’i kovar, hakemleri, TFF’yi ve arkasindaki devleti taraftarin onune atardim. Secim yilinda Galatasaray’i dograyacak cesareti bulanlari takimi ligden cekerek kucaklarinda nukleer bombayla birakirdim.
Ozaman çıkıp somut birşeyler yapacaklar hemde çok net somut birşey yapmazlarsa bugün itibariyle lig bitmistirEvet hakem dedi.