⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Şimdiye kadar ben hep hakeme rağmen kazanmalıyız derdim. Bugün şunu anladım ki hakeme rağmen maç kazanılmaz Türkiye de. Bu bilerek isteyerek göz göre göre 3 senedir yapılıyor. Yönetimlere diyebileceğim bir şey yok adamlar konuşuyor gene aynı mücadele ediyor gene aynı teknik direktörler konuşuyor gene aynı abi nedir bu. Nedir bu kin bu öfke bıktırdınız yeter abi yeter.

Hakeme rağmen nasıl kazanacaksın ki zaten? Adam 3-0 yapacaksın golünü vermiyor. Yalandan pozisyondan adamını atıyor. Hakemler kaç kaç istiyorsa öyle bitiyor bir maç.

Yönetim o hakem odasini basip Aliye gerekeni yapmali

okan buruk'a laf atanlar maçın ilk yarısında takım makine gibi işlerken sesiniz çıkmıyordu? ... evladı herif düzgün maç yönetse böyle mi biterdi bu maç?

1 kişi çıkınca bir oyun bu kadar sallanmaz. Bizim lafımız buna. 10 kişi defans yapacaksanda çıkarırsın forvetini orta sahayı kalabalık tutarsın. Tutupta sefer gibi naptığı belli olmayan bir forvet atmazsın oyuna

Almanya 3.liginden başlatalım takımı.

Bırakın maçı futbolu yönetim taraftar varsa çıkıp şu satılmış hakemleri konuşsun artık !

Bu arada Okanı en çok eleştiren benim ama bugün takımın başında jesus olsa bu kadar haksızlığa oturup ağlardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 30 dakikada fırtına gibi oynayan Galatasaray’ın nasıl bir şekilde durdurulduğunu bu gece net bir şekilde gördük. Geçen sene başında yarıştan nasıl koparıldıysak aynı şeyler yaşanıyor. Bazen suçluyu nerede arayacağımızı unutuyoruz.
Millet Okan'a, Kerem'e sinirleniyor ve haklilar ama zamani degil. Resmen 6 - 7 gol atacagimiz maci 2 - 2 bitirdiler. Butun sinerjimizi bitirdiler.

Ali şerefsizi basta olmak üzere Okan Macı yanlıs oyuncu degısıklıkleriyle maçı verdi. Adamlar elini kolunu sallayarak gelıyor hücumda bir tane adam bırakmadın. Bizim yerli hocalar savunma ne kadar kalabalıksa o kadar iyi savunma yapılıyor diye düşünüyor herhalde savunma hücumda baslar.

arkadaşlar iyi misiniz? karşımızda bir süper lig takımı var ve 10 kişi kalmışız. sanki 10 kişi kalmak avantaj da okan buruk bu avantajı kullanamadı diye konuşuyorsunuz? oliveira çıkmasa savunmada 3'lüye dönmesek belki daha fazla riske girecektik ve 3'ü yiyecektik. kimseyi körleme savunmuyorum fakat bu maçın ilk hedefi kesinlikle hakem ali palabıyık'tır. zaten bu herifin ne mal olduğunu bilmeyen yok. haftalardır doğranıyoruz bugün mum dikildi üstüne. buradan güçlenerek çıkıp tekrar lige dönmeliyiz oturup ağlama lüksümüz de yok. hafta içi yönetim üzerine düşeni yapsın artık. basın açıklaması istemiyoruz. siz icraat yapın basın zaten yazar.

ilk yarısı 10-0 bitecek maç 2-2 bitti zor hazmedilecek bişey yav.

Geri
Üst Alt