⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Biz niye here hafta hakemi de yenmek zorundayız daha 1 ay önce yine a.kerimi haksız bir şekilde atıp 60-65 dk 10 kişi oynatmadılar mı bizi o maçı yenince okan iyi puan kaybı olumca kötü fikirlerinizde çelişmeyin arkadaşlar şu maç özelinde konuşuyorum bu maçın okanla falan alakası yok

Şimdiye kadar ben hep hakeme rağmen kazanmalıyız derdim. Bugün şunu anladım ki hakeme rağmen maç kazanılmaz Türkiye de. Bu bilerek isteyerek göz göre göre 3 senedir yapılıyor. Yönetimlere diyebileceğim bir şey yok adamlar konuşuyor gene aynı mücadele ediyor gene aynı teknik direktörler konuşuyor gene aynı abi nedir bu. Nedir bu kin bu öfke bıktırdınız yeter abi yeter.

Tugay'a göre objektif olmak pozisyondan bagimsiz Galatasaray lehine konusmamak herhalde

ulan omurgasız herif Galatasarayin efsanesisin kulübünü adam gibi savunacaksin savunamazsin defol git ekrandan objektif fetiscisi sahtekar

İlk 30 dakikada fırtına gibi oynayan Galatasaray’ın nasıl bir şekilde durdurulduğunu bu gece net bir şekilde gördük. Geçen sene başında yarıştan nasıl koparıldıysak aynı şeyler yaşanıyor. Bazen suçluyu nerede arayacağımızı unutuyoruz.

Alanya ayağa pas yapan takım, 10 kişiyle oyun halimiyeti kuramazsın. Boş yorum yapmayın. Bu maç olabilecek her türlü olumsuzluk oldu. Ne hoca ne de oyuncularda kabahat var.
Hocanın tek suçu Seferoviç denen gamsızı oyuna alması olabilir. Başka yapacağı birşey yoktu.

Tugay olm Güntekin bile hakemi eleştiriyor çekinme bu kadar tamam yorumunu yap futbolla ilgili ama hakem kararları da etkili oldu demek çok mu zor

Tamam hakem şerefsiz bir köpekti ona lafım yok, kırmızı da yanlıştı. Öyle yada böyle 10 kişi kaldık. Peki Galatasaray takımı 10 kişi kalsa bile alanya gibi bir takıma karşı bu kadar korkak mı oynamalı, bu kadar geriye mi yaslanmalı hem de evinde.

Onu bunu bırak Tugay, ne kadara sattın kendini onu bi de bakayım. Gerekirse kulüp paranı versin de aldırsın seni o kanaldan.
Yerine kulubün hakkını savunacak birini biz kendimiz koyalım.

Tugay ne diyor bilmiyorum ama yayıncı kuruluşun her takımdan 1 yorumcu politikasında Galatasaray kısmını dolduran biri haddini bilsin!

Geri
Üst Alt