⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Komedi gibi falan değilim.
Oyunu tutman gereken zamanda oliviera çıkarıyorsun sahadan. Keremin ilerde top kaybı yaptığını artık üç yaşında çocuk biliyor, nitekim kornerdeki mallığı yüzünden de golü yedik. On kişiyken kerem sahada olmaz. Topu ayakta tutabilen iyi pas atabilen adamları sahada tutmak gerekirdi.
Bir de üstüne koşmaya dermanı olmayan seferi oyuna alıyor. Gomis varken ne alaka seferovic? Ama kupa maçında bile yokları oynamjlken seferovici kazanma maçı bu değildi.
Bunu taraftar olarak ben görebiliyorsam gecesini gündüzünü oyuncularla geçiren gs hocası bir zahmet bunları akıl edip on kişi kalsa da bu maçı VER ME YE CEK

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yaparsan yap, hakem bir karar daha uydururdu niye bu skor olurdu. Bu gün hakem bunu yapmak için çıktı sahaya ve yaptı. Böyle bir hakem performansından sonra hoca veya futbol konuşmak komedi bana göre. 2. yarıyı kapattım zaten o kararlardan sonra bir de devreyi bitirdiği yeri gördüm zaten bu maçı kazandırmayacaklar dedim. Futbolda psikoloji en önemli şeylerin başında gelir ben bunu görüyorum sahadaki oyuncular görmüyor mu?

okan buruk'a laf atanlar maçın ilk yarısında takım makine gibi işlerken sesiniz çıkmıyordu? ... evladı herif düzgün maç yönetse böyle mi biterdi bu maç?
Hakem rezaleti zaten başlı başına bir problemdi evet ama herhangi bir sebepten kırmızı kart görmüş olsak böyle mi oynamalıyız? Bence 10 kişi oyun anlayışımızla da verdik maçı.

Oyunu tutman gereken zamanda oliviera çıkarıyorsun sahadan. Keremin ilerde top kaybı yaptığını artık üç yaşında çocuk biliyor, nitekim kornerdeki mallığı yüzünden de golü yedik. On kişiyken kerem sahada olmaz. Topu ayakta tutabilen iyi pas atabilen adamları sahada tutmak gerekirdi.
Bir de üstüne koşmaya dermanı olmayan seferi oyuna alıyor. Gomis varken ne alaka seferovic? Ama kupa maçında bile yokları oynamjlken seferovici kazanma maçı bu değildi.
Bunu taraftar olarak ben görebiliyorsam gecesini gündüzünü oyuncularla geçiren gs hocası bir zahmet bunları akıl edip on kişi kalsa da bu maçı VER ME YE CEK

Bende senin anlayacağın dilden konuşayım renktaş istediğin hangi hoca gelirse gelsin GALATASARAYI şampiyon YAP MA YA CAK LAR

okan buruk'a laf atanlar maçın ilk yarısında takım makine gibi işlerken sesiniz çıkmıyordu? ... evladı herif düzgün maç yönetse böyle mi biterdi bu maç?
Her mac yaptigi degisikliklerle maci veriyo.oyun okuma yok takim onsuz zaten oynar

hay senın objektifliğine yav.
gs nn özünden yetişmiş adam objektiflikten dem vuruyor.
gerçi lafım şimdi tugaya değil fakat objektif dangalaklar bu aralar çok

kes lan oğlum moğlum hayırdır bir kişi atıldı diye 45 dk top tutamadılar ayaklarında git bu masalları 0-6 yaş grubuna anlat .
sana mi soracam lan ne yazacağımı? hakem maçın içinden geçmiş ayakta top tutamıyor diyorsun at kafası

Objektif Tugay efendi masal anlatıyor.

Sen Galatasarayın adını ağzına alma senin gibi Galatasaraylıya sokayım!!

hakeme sokim onu ayri konususurz, tam bugün okan sinifta kaldi, hakem hatasida olur 10 kisi 9 kiside oynarsin, hangi akil böyle ikinci yarinin basindan sonuna kadar geride oyunu kabul eder, ulan kerem sag bekteyken ilk yarinin son 10dak orada bile daha baskili oynuyorduk, tamamen basta sona okan buruk sinifta kaldi!!!!

Tugaya bak hele. Ne konusuyon lan Kes milletin cani yanmis senlemi ugrasacak.

5 olacak maçı hakem verdi. Takımı suçlamanın alemi yok.

Geri
Üst Alt