Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.028
- 14.959
- 1.728
Tugaya bak. Hakemi elestirmek yerine taraftari mi simdi elestiriyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaparsan yap, hakem bir karar daha uydururdu niye bu skor olurdu. Bu gün hakem bunu yapmak için çıktı sahaya ve yaptı. Böyle bir hakem performansından sonra hoca veya futbol konuşmak komedi bana göre. 2. yarıyı kapattım zaten o kararlardan sonra bir de devreyi bitirdiği yeri gördüm zaten bu maçı kazandırmayacaklar dedim. Futbolda psikoloji en önemli şeylerin başında gelir ben bunu görüyorum sahadaki oyuncular görmüyor mu?Komedi gibi falan değilim.
Oyunu tutman gereken zamanda oliviera çıkarıyorsun sahadan. Keremin ilerde top kaybı yaptığını artık üç yaşında çocuk biliyor, nitekim kornerdeki mallığı yüzünden de golü yedik. On kişiyken kerem sahada olmaz. Topu ayakta tutabilen iyi pas atabilen adamları sahada tutmak gerekirdi.
Bir de üstüne koşmaya dermanı olmayan seferi oyuna alıyor. Gomis varken ne alaka seferovic? Ama kupa maçında bile yokları oynamjlken seferovici kazanma maçı bu değildi.
Bunu taraftar olarak ben görebiliyorsam gecesini gündüzünü oyuncularla geçiren gs hocası bir zahmet bunları akıl edip on kişi kalsa da bu maçı VER ME YE CEK
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakem rezaleti zaten başlı başına bir problemdi evet ama herhangi bir sebepten kırmızı kart görmüş olsak böyle mi oynamalıyız? Bence 10 kişi oyun anlayışımızla da verdik maçı.okan buruk'a laf atanlar maçın ilk yarısında takım makine gibi işlerken sesiniz çıkmıyordu? ... evladı herif düzgün maç yönetse böyle mi biterdi bu maç?
Bende senin anlayacağın dilden konuşayım renktaş istediğin hangi hoca gelirse gelsin GALATASARAYI şampiyon YAP MA YA CAK LARKomedi gibi falan değilim.
Oyunu tutman gereken zamanda oliviera çıkarıyorsun sahadan. Keremin ilerde top kaybı yaptığını artık üç yaşında çocuk biliyor, nitekim kornerdeki mallığı yüzünden de golü yedik. On kişiyken kerem sahada olmaz. Topu ayakta tutabilen iyi pas atabilen adamları sahada tutmak gerekirdi.
Bir de üstüne koşmaya dermanı olmayan seferi oyuna alıyor. Gomis varken ne alaka seferovic? Ama kupa maçında bile yokları oynamjlken seferovici kazanma maçı bu değildi.
Bunu taraftar olarak ben görebiliyorsam gecesini gündüzünü oyuncularla geçiren gs hocası bir zahmet bunları akıl edip on kişi kalsa da bu maçı VER ME YE CEK
Her mac yaptigi degisikliklerle maci veriyo.oyun okuma yok takim onsuz zaten oynarokan buruk'a laf atanlar maçın ilk yarısında takım makine gibi işlerken sesiniz çıkmıyordu? ... evladı herif düzgün maç yönetse böyle mi biterdi bu maç?
sana mi soracam lan ne yazacağımı? hakem maçın içinden geçmiş ayakta top tutamıyor diyorsun at kafasıkes lan oğlum moğlum hayırdır bir kişi atıldı diye 45 dk top tutamadılar ayaklarında git bu masalları 0-6 yaş grubuna anlat .
Komedi gibi falan değilim.