⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

bize penaltı vermeleri için bileğin felan komple dönmesi lazım, öğrenin artık şunları da her hafta şaşırmayın.

Daha da bu lig Galatasaray için olsa bile izlenmez. Sadece bize değil ki, her hafta inanılmaz skandal şeyler dönüyor. Bu kadar şaibe kokan başka lig bilmiyorum. Saçma sapan işler var. Futbol ile ilgili kurumlar toptan değişmedikçe ve evlatçılık babında hak etmeyenler hala görevde oldukça ( ki böyle gideceğini biliyoruz, hayal ) gelen giden bir cacık olmaz. Yabancı ligler devam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson ayaga basmis onu nasil gectiler hayret ettim. Gerci her ayaga basmaya vermiyorlar, ne ayaga basmalar gördük bu zamana kadar. Ama nelsson burda cok amatörce hareketi etti. Bazi maclarda cok yetersiz kalir, bilmiyorum.

Ben mac sirasinda da yazdim. Bence penlti degil o. Verilebilir pek tabi. Ancak, oyuncu ayaga basma oncesi kendini yere atiyor hali hazirda. Kendini yere atinca zaten rakibinin de gerisinde bir hizla dusuyor. O sirada arkandaki ayagina da basar, kafana da. Bence birsey yok orada. Atmis kendini oncesinde devaminda da Nelsson, evet, ayagina basmis.

Nasıl gösterecek
Önce o sahayi dar edecekti. Sonra taraftar örgütlenip yayıncı kuruluşu sosyal medyadan topa tutacak. Olabildiğince farklı ülkeler ve dillerde tt olmasini saglayacak.
Yapılan katliyam gibi pozisyonlar kolaj yapılacak 10 milyon post atılacak.. uefa fifa etiketlenecek.
Bu ülkedeki hakemlerin ne olduğunu tüm dünya bilecek.
Organize olacaksın.
Fifa kokartı mı var ali p. Avrupa maçı mı yapacak o takımın forumlarına, twittere o macla ilgili etkileşim kasacaksın.
Ulusal maç mı aynısını yapacaksın.
Milli duygular falan diyeni de susturacaksın maşa varken elinle kömürü tutmayacaksın.
Bunu en basitini düşünüp uygulayarak yapacaksın.
Oraya yürüyelim buna gidelim şunu da dövelim falan geçelim çözüm burada. 2 milyar kişiye ulaşabileceğin başka bir yol yöntem varsa söyleyin bilelim.
Taraftar olarak bu derece müthiş bir güc var tek yapman gereken 10 saniyelik bir post atmak.. Bazıları organize çalışacak böyle çözülecek.

Yine güzel bi haftanın içine ettiniz organize kötüler

Bence bu maç raşitza ve icardiyi kazandığımız maç oldu, ve camia olarak bundan sonra kenetlenmemiz gerekiyor. Gerekeni yonetim farklı kanallardan yapar diye umuyorum. İyi ve geniş bi kadromuz var, inadına son maça kadar yarışta kalmamız lazım

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halen umudu olanları görmek beni duygulandırdı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben mac sirasinda da yazdim. Bence penlti degil o. Verilebilir pek tabi. Ancak, oyuncu ayaga basma oncesi kendini yere atiyor hali hazirda. Kendini yere atinca zaten rakibinin de gerisinde bir hizla dusuyor. O sirada arkandaki ayagina da basar, kafana da. Bence birsey yok orada. Atmis kendini oncesinde devaminda da Nelsson, evet, ayagina basmis.
Evet önce atmis kendini.

Halen umudu olanları görmek beni duygulandırdı

Yani milyon euroluk yatırım yapılıp güzel bi kadro oluşturuldu, geçtiğimiz seneler çok daha kötü sezonlar geçirdik, sonuçta her maç böyle olmaz, top sahada oynanacak, 8de kapanır 18de örneği var, her şeyi geçtim rakipler çok supriz puanlar kaybedecek daha. Uzun maratonda düşmeyen kazanır. Hele de son 1-2 hafta ligi alırsak o zaman çektikleri operasyonun nerelerine girdiğini görürüz

Yani milyon euroluk yatırım yapılıp güzel bi kadro oluşturuldu, geçtiğimiz seneler çok daha kötü sezonlar geçirdik, sonuçta her maç böyle olmaz, top sahada oynanacak, 8de kapanır 18de örneği var, her şeyi geçtim rakipler çok supriz puanlar kaybedecek daha. Uzun maratonda düşmeyen kazanır. Hele de son 1-2 hafta ligi alırsak o zaman çektikleri operasyonun nerelerine girdiğini görürüz

Hakemleri dikkate almıyorsun

okan hocam hakem yapşagın teki tamamda değişklikler ne ya 2 0 sın büyük takımsın maçı veriosun

Ünal Aysal döneminin intikamını alacaklar feneri bizim sahada şampiyon yapıp bu sene amaçları çok farklı

Geri
Üst Alt