Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
bize penaltı vermeleri için bileğin felan komple dönmesi lazım, öğrenin artık şunları da her hafta şaşırmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ayaga basmis onu nasil gectiler hayret ettim. Gerci her ayaga basmaya vermiyorlar, ne ayaga basmalar gördük bu zamana kadar. Ama nelsson burda cok amatörce hareketi etti. Bazi maclarda cok yetersiz kalir, bilmiyorum.
Önce o sahayi dar edecekti. Sonra taraftar örgütlenip yayıncı kuruluşu sosyal medyadan topa tutacak. Olabildiğince farklı ülkeler ve dillerde tt olmasini saglayacak.Nasıl gösterecek
Halen umudu olanları görmek beni duygulandırdıBence bu maç raşitza ve icardiyi kazandığımız maç oldu, ve camia olarak bundan sonra kenetlenmemiz gerekiyor. Gerekeni yonetim farklı kanallardan yapar diye umuyorum. İyi ve geniş bi kadromuz var, inadına son maça kadar yarışta kalmamız lazım
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet önce atmis kendini.Ben mac sirasinda da yazdim. Bence penlti degil o. Verilebilir pek tabi. Ancak, oyuncu ayaga basma oncesi kendini yere atiyor hali hazirda. Kendini yere atinca zaten rakibinin de gerisinde bir hizla dusuyor. O sirada arkandaki ayagina da basar, kafana da. Bence birsey yok orada. Atmis kendini oncesinde devaminda da Nelsson, evet, ayagina basmis.
Yani milyon euroluk yatırım yapılıp güzel bi kadro oluşturuldu, geçtiğimiz seneler çok daha kötü sezonlar geçirdik, sonuçta her maç böyle olmaz, top sahada oynanacak, 8de kapanır 18de örneği var, her şeyi geçtim rakipler çok supriz puanlar kaybedecek daha. Uzun maratonda düşmeyen kazanır. Hele de son 1-2 hafta ligi alırsak o zaman çektikleri operasyonun nerelerine girdiğini görürüzHalen umudu olanları görmek beni duygulandırdı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakemleri dikkate almıyorsunYani milyon euroluk yatırım yapılıp güzel bi kadro oluşturuldu, geçtiğimiz seneler çok daha kötü sezonlar geçirdik, sonuçta her maç böyle olmaz, top sahada oynanacak, 8de kapanır 18de örneği var, her şeyi geçtim rakipler çok supriz puanlar kaybedecek daha. Uzun maratonda düşmeyen kazanır. Hele de son 1-2 hafta ligi alırsak o zaman çektikleri operasyonun nerelerine girdiğini görürüz
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani buna benzer bi maç daha olsun zaten ortada sistem diye bi şey kalmaz gerekirse çekiliriz ligden diye düşünüyorum. Bu maç çok aleni bi doğramaydı
Ne zaman koreografi yapılsa bi bokluk çıkıyordu zaten.Muhteşem koreografi güme gitti ya ona da üzülüyorum.