⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

efsane ya;D
32CA598E-470C-43F2-9749-5C1EE319C8E4.webp

fbnin 5-6 attığı takıma yine son 10 dakikada ıkınarak ancak yeneriz yenersek durum o kadar kötü.

Seri yapalım artik
🗣aloo hoca duyuyor musun

Ben takimin kadrosunun iyi olduğunu düşünüyorum çeşitli denemeler olabiliyor sol bek kanat ve forvette . Miço ve oliviera dan biri belki bazen ikisi de oynar

Şu maçta Mata, Mertens veya Icardi’den en fazla biri oynamalı. Oliveira da ilk 11’de olmalı.

Bu sefer yunus yedek.kerem 11 denenebilir . Oliviera 10 numara denenebilir

Kosabilen, tempo yapabilen takim lazim. Kim fiziksel olarak en iyi durumda ise o oynasin. Isimlerin hic onemi yok. Cunku rakipler 3 asagi 5 yukari ayni kalitesizlikte. Ama kosamiyorsak malesef her seken top rakibe gidiyor, ayakta duramadigimiz icin final haraketleri yanlis yapiyoruz ya da yapamiyoruz. Onun icin bu mac icin tek kriter kosabilen oyunculari sahaya sürmek.

Kac sene oldu, fizik olarak ezilmedigimiz 2-3 mac hatirlamiyorum dogru durust son 5 senedir.

Okan hocadan şu tarz bir kadro bekliyorum bu maçta ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Aanholt
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
Gomis

Bu kadronun birbiriyle oynama tecrübesi var.

Mitçö Kayseri'de zıçtı diye Oliveira yine Torreira'nın yanına yazılmaya başlamış ama o ikiliyle de orta sahamızın pek iyi olduğu söylenemez. Oliveira 10 numarada oynasın. Arkaya Mitçö veya Berkan'dan biri şart. Mertens ve Mata'yı hamle oyuncusu olarak kullanalım. Kanatları Rashica ve Yusuf yapmak için Berkan orta saha olabilir.

kendi sahamizda berkan torreirali orta sahalar görüyorum, siz yapmayin bari ya

mata mertens yunus kerem 4üde ilk 11 olmamali. gomis max son yarim saat oynar. sefer'i de kullanmaya gerek yok. yusuf, rashica ve baris forvetin arkasinda formayi hak eden oyuncular. 8-9 macta skor üretemeyen kanatlara yeniden dönmeye gerek yok.

kendi sahamizda berkan torreirali orta sahalar görüyorum, siz yapmayin bari ya
Forvetlerinin hiçbiri basmıyor. Kanatların geriye dönmüyor. 10 numarada oynayan Mata ve Mertens istese de defansif katkı yapamaz. Üstüne bir de Oliveira olunca tek orta sahanda Torreira kalıyor. Sonra rakipler cirit atıyor.

Geri
Üst Alt