⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Alanya geriden oyun kuran takım.Bam güm takım halinde pres'le oynayıp takım halinde geriye dönmemiz lazım.Orta saha direncli olmalı.Torreira yanında midso mu olur berkan mı olur bilmem.Kesinlikle kosan oyunculara ihtiyac var rashidca,yusuf,bay gibi..Yunus cok net kesik yemeli.Kerem duruma gore 2. Yarı oyuna girebilir.Sahada surekli basan,rakibi hataya zorlayan,hızlı bir sekilde rakip ceza sahasına giren bir takım izlemek istiyorum.Seytanın bacagını kırma vaktimiz geldi.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan Buruk bunu Icardi,Mertens ve Mata üçlüsü ile ilerde yapmaya çalışınca kendi ayağımıza sıktık gibi hani yanlış pres yapmak hiç pres yapmamaktan daha kötü. Tutup kaleciye kadar forvet oyuncun bastığında arkasından gelen 2-3 oyuncunun herhangi biri olması gereken yerde değilse bir yerde koptuysa geçmiş olsun diyebiliriz rakip daha kendi ceza sahasından çıkarken senin ön bloğunu aşmış oluyor bile. Mesela Lautaro Martinez müthiş yapıyor bu işi Porto döneminde Moussa Marega vardı bu işi müthiş yapan hani bastığı zaman rakip defansı bozan oyunculardı bunlar ama Icardi prese giderken arkasından gelmesi gereken Mertens çoğu zaman yerinde kalıyor Mata ön tarafa prese desteğe gitse bile gitmiş olmak için gidiyor sadece

Ligimizde de bunu çok iyi yapan Weghorst var, en azından prime döneminde Seferovic bunu çok iyi yapabiliyordu. Okan Buruk bunu oynatmak istiyorsa Seferovic gibi Midstjö gibi Berkan gibi oyuncuları oyuna alıp rakip sahada baskı ve presi yaptırması gerekiyor. Tutup Icardi & Mertens ve Mata ile bunu yaparsan rakip elini kolunu sallayarak kalemize kadar gelebiliyor

Mutlak bir futbol ve skor şu an için en çok ihtiyacımız olan netice. Güzel bir galibiyet serisinin başlangıcı olur umarım.

Muslera
Dubois-Nelsson-Abdulkerim -Kazım
Torreria-Midsjto(Berkan)
Rashica-Oliviera-Kerem(Yusuf-Baris)
İcardi
Oyuna girdikten sonra Rashica istekli göründü ama bu adam sağda daha iyi oynar. Mesela gol pozisyonunda attığı koşuyu bizde kimse yapmıyor. Efecan falan her maç 5 kere o koşuyu atıyor. Bizim lig basit bir lig doğruları yaparsan çok rahat sonuca ulaşırsın. Alanya'nın da savunma evlere şenlik bu arada. Antalya rezalet oynayarak 2 gol attı İcardinin orayı delik deşik etmesi lazım.

bu rakibe önde basmak lazım. ona göre kadro kurmak gerekiyor. Mata ve Mertens ile çıkarsa hiç rakibi izlememiş demektir.
Cok dogru bir yorum. Bejeke de febe de önde baskidan 2 gol atti bu pas fetisi antrenörun takimina. O yuzden önde rasitsa bay mertens oynamali

Mertense burun kivrila bilinir ama adam iyi toplar kapiyor

Arkalarina da toreyra berkan sergio iyi gider veya yusufu da görmek isterim

Sporx yasaklı kaynak mı yine içerdeki köstebek Alanya maçında yapacağımız değişiklikleri yazmış. Sözüm ona fabrika ayarlarımıza geri dönecekmişiz.

Icardi yerine Seferoviç oyayacakmış.

Mertens kanattan eski yerine yani forvet arkasına dönecekmiş.

Kerem tekrar ilk 11'e dönüyormuş.

Midjstö yerine Sergio Oliveira oynayacakmış.

Son olarak sağ bekte Aanholtu gözden çıkardığımız için Dubois oynayacakmış. Kadro bu şekilde:

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
Icardi

alt oynayın gs 1.5 alt

Son düzenleme:
Sporx yasaklı kaynak mı yine içerdeki köstebek Alanya maçında yapacağımız değişiklikleri yazmış. Sözüm ona fabrika ayarlarımıza geri dönecekmişiz.

Icardi yerine Seferoviç oyayacakmış.

Mertens kanattan eski yerine yani forvet arkasına dönecekmiş.

Kerem tekrar ilk 11'e dönüyormuş.

Midjstö yerine Sergio Oliveira oynayacakmış.

Son olarak sağ bekte Aanholtu gözden çıkardığımız için Dubois oynayacakmış. Kadro bu şekilde:

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
Icardi
sürekli forvetin değişmesini doğru bulmuyorum, bir kadro oturtmamız lazım ve bu kadro ilk 7 hafta öyle böyle oturmuştu, İcardi'de ısrar etmeliyiz.

fener'in kontrolsüz presine karşı mala bağlayan danilo şef, emektar futbolcularımız ve über zeka hocamız sayesinde tiki taka şovu yapıp piyasasını yeniden yükseltecektir.

muslera

dubois nelsson abdulkerim kazımcan

torreira berkan

yusuf oliviera rashica

icardi

Fener 5 attı, IBB 2-0 yendi, bir Beşiktaş maçı var orada 0-3'ten 3-3'e getirdiler maçı.

O maçta da Beşiktaş Emrecan ve Berkay gibi iki veletle oynamıştı zaten, bir de Emrecan kırmızı yemişti ilk yarıda. Emrecan o maçtan sonra haftalarca 1 dakika bile süre bulamamıştı, Berkay 3-4 haftadır kadroya dahi göremiyor Beşiktaş'ta.

Okan
Dubua,nelson,abdul,pva
Toreira
Yusuf,mertens,sergio,rashica
Barış

Kayseri maçı öncesi Mertens’de yanıldım, kanatta iyi olur sanmıştım

Ama onun dışında söylediklerimde haklı çıktım

Mata hamle oyuncusu, en azından bir süre
Oliveira oynamalı

Yunus hiç koşu atmayan, ayağına top bekleyen oyuncu, Barış başlamalıydı
Diğer kanatta da Raschica veya Mertens demiştim, Raschica olmalıydı

Bunlarla başlansaydı daha iyi bir ilk yarı olabilirdi

Toreira-Midtjö
Oliveira
Barış-Raschica
Icardi

Bu maçtan sonra Sefer de tekrar ısındırılabilir

Ama tekrar statik kanatlara dönmek bence doğru olmayacak

Bir de nolur takım hücum varyasyon çalışmalı
Paslaşma alan boşaltmak için yapılır
Bizde ise kalabalık alana topu taşımak için yapılıyor
boş koşuları bile boş alanlar kalabalıklaşsın diye yapıyoruz

Taraftar ve medya hangi ilk 11 istiyorsa tersini cikar okan hocam, kesin aliriz

puan kaybı olursa t.direktör aramaya başlarlar tahminim

Okan
Sacha Nelson Abdülkerim dubua
Torrera oliviera Berkan
Barış rashitsa
Gomis
Bizim takım bu şekilde olmalı

Mata Mertens Gomis aynı anda sahada olmamalı, bir de Oliviera mutlaka olmalı diye düşünüyorum. Son 20 dk Mata ve Gomis girip rakibi daha fazla zorlayabiliriz.

Hem Terim hem Okan dönemlerinde maçları heyecanla bekleme yetimi kaybettim. Kadro kurgulamayı bilmeyip oyun üretemeyeceğinden emin olduğum hocalarla ekibimizin maçları zul geliyor acı çekiyoruz!!
Varmı reys td önerin

Biraz bakındım bunu getirelim diyeceğim birine rastlayamadım

Geri
Üst Alt