⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Barış Yusuf Rashica
Icardi

Yeter artık. Radikal bir yenilik gerekiyor hücumda.​

Haftaya istanbula gidecegim ve maca gitmek istiyorum, bilet bulabilme sansim nedir? Ne tavsiye edersiniz?

Hayatimda hic GS macina gitmedim insallah bu maca nasip olur.

Ya bu ara vermeler, deplasmanlar takımı baya bir etkiledi gibi. Takım sanki daha gerçek oyununu oynamamış gibi. Kötü gidişe bir son vereceğimizide düşünüyorum bir yandan. Bu kadronun hakkı bu oyun değil.

Şaibeli bir lig, paçasına kadar siyasete bulaşmış bir futbol, kazananının hakemlerle belirlendiği maçlar, şampiyonunun masa başı oyunlarıyla belirlendiği bu Türk futbolu izlenmez, ölmüş aglayanı yok, ondan sonra gidip Faroe Adaları'ndan 3 yeriz az bile yemişiz bu her şeyiyle boka batmış futbol camiasinda foseptik çukuru gibi kokuşmuş ligde dibin dibi yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftaya istanbula gidecegim ve maca gitmek istiyorum, bilet bulabilme sansim nedir? Ne tavsiye edersiniz?

Hayatimda hic GS macina gitmedim insallah bu maca nasip olur.

bosver gitme

ben gecen sene alanyaspor macina gitmistim

1500tl masraf yaptim sonuc koca bir hüsran

git o parayla kendine güzel bir sey al ama bu adamlara yedirme

Sakat degillerse
Nelson, Abdulkerim, Torreira, Oliveria ve Yusuf'u direk yazarim. Geri kalan tum mevkiler de gerekirse taş - makas - kağıt ile belirlenebilir.

İyi oyunla üç puan gelmezse benden paydos.
Benzerlerini yazmak icin girmistim. Dünkü mactan sonra yorum yazasim bile yoktu. Bu maci takip etmeyi dusunmuyorum. Mac bitince girip skoruna bakicam. Galibiyet varsa ozetine bakicam. Tatmin etmezse takibi birakicam. Cok erken evet ama bu takimin artik gönlümüzü kazanmasi lazim.

Önceki kadroya dönülmeli öyle kazımcan oynasın mertens kanat oynasın olmuyor işte mertens bu haliyle kanat oynayamaz mata da gomis gibi hamle oyuncusu olur öyle daha etkili olur dünya kupası arasına kadar 4 de 4 mükemmel olur bu kaybı telafi eder sonrasında zaten fikstür avantajı bizde olacak

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mata, mertens ve gomisin yedek olduğu bir maç olsun

5 atalım derim.

Muslera
Emin Nelsson Abdulkerim
Boey Torreira Oliviera Baris
Mertens
Icardi Seferovic

Geri
Üst Alt