⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

bu takima ihtiyar topcu almayalim artik. yeter vallahi yeter. statik kadrolarla olmaz.

3 puan alamazsak hiçbir şekilde bu sene şampiyon olamayız imkansız
kader maçı

Alanya iyi takım zor mac diyen dostlar niye eksik bu seneki tek kek rakibimiz Alanya anladığım kadarıyla

Çok umutlu değilim. Kazanırsak da yine taraftar zoruyla ite kaka birilerinin şapkadan tavşan çıkarmasıyla kazanırız.

Sergio'nun etrafina takimi kurmali. Icardi'nin etrafina da topla iliskisi iyi olan ve ceza sahasina kolayca pas atabilecek adamlar olmali. Yusuf'u nasil ilk 11'e monte ederim ona kafa yorsun sn. Buruk. Elinde boyle genc bir oyuncun var ve hala kullanmamasi gercekten kabul edilecek bir sey degil.

muslera
boey nelsson abdül dubois
torreira oliveira
yunus mata kerem
mertens

fantasiye gerek yok

4-3-3:

muslera
dubois nelsson akerim kazimcan
berkan torreira sergio
yusuf icardi rashica

Berkani kazanmamiz lazim, ben etrafinda iyi oyuncularla iyi isler yapabilecegini düsünüyorum. Dinamik bir 11 olur.
Ilerde icardi yerine mertens de olabilir.

Bence değişik denemeleri bir tarafa bırakıp bu takımın ilk 11 oyuncularını belli etmek lazım artık
ovjw979n.jpg

Devre arasına kadar sol bekte PvA un devam etmesinden yanayım, tamam bu formda adamı en çok eleştiren belki de benimdir geldiği günden beri ama en azından PvA un sol bek olduğundan eminiz. Kazımcan ve Dubois filan sol bek gibi oynamıyor pek

Muslera
Boey.. Nelsson.. Abdul.. Berkan
Torreira.. Oliveira
Raşit.. Mertens.. Kerem
Gomis

Boey'i kesin ufaktan, Leo duboisin 11 e monte edilmesi gerekiyor. Boey koşuyor falan ama ayagi yok herifin

seneye rasit mertens mata gomis icardi sefer olmayacak

yusufu oynatmaya baslasinlar bu mac oynamazsa tepelerindeyim

Bu ilk 11le başlamalıyız bence..
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan
Lucas Torreira-Sergio Oliveira
Yunus Akgün-Mertens-Rashica
İcardi

Fiksturu bilmiyorum ama Alanya Bjk Basak ve diger maci unuttum ama tam ligden kopartilmalik fikstur. Yonetim hakem ve VAR sorununu mutlaka cozmeli.

Geri
Üst Alt