- 1 Haziran 2015
- 27.479
- 19.067
- 2.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tuvaletteyimkonu açsana burda niye yazalım
![]()
3 kez rakip kaleyi göremeyiz reis ne yaptın3-1 alırız
ben açtımtuvaletteyim
alanya geride topla gereksiz oyalanan bir ekip illa ki ikramda bulunacaklar. girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilecek miyiz göreceüz3 kez rakip kaleyi göremeyiz reis ne yaptın
ben de kazanacağımıza inanıyorum ama yine 1-0, 2-1 gibi acı çekeceğimiz bir maç olur diye düşünüyorum.alanya geride topla gereksiz oyalanan bir ekip illa ki ikramda bulunacaklar. girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilecek miyiz göreceüz
hucumcularımız formsuz ayrıyetten oyun olarak kısır oldugumuz için kaliteli atak üretemiyoruz çokça. bir yerden dönmesi lazım artık bunun bu ortalamayla şampiyonlugu gectim ilk 2 bile zorben de kazanacağımıza inanıyorum ama yine 1-0, 2-1 gibi acı çekeceğimiz bir maç olur diye düşünüyorum.
Sefer yerine icardi pva yerine boey oynasinHala seferoviç ve pva mı? İlginç
Dobouis ile boeyin yerini degistir tamamdir. 4 3 3 oynayacagiz. Kerem kanattan top getirmesin mumkunseMusleraBenim onbirim bu.
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Oliviera
Rachica İcardi Kerem
Arkasinda Torreira oldugu sürece Berkani oynatabiliriz. Arkasinda kimse olmayinca çok basit hatalar yapabiliyorBerkan 11 oyuncusu olabileceğini gösterdi elimizi çok rahatlatacak.
Rakip dandik olsa bile Dubois bayağı hoşuma gitti dün.hocanın sağ bek tercihini merak ediyorum