⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

alanya geride topla gereksiz oyalanan bir ekip illa ki ikramda bulunacaklar. girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilecek miyiz göreceüz
ben de kazanacağımıza inanıyorum ama yine 1-0, 2-1 gibi acı çekeceğimiz bir maç olur diye düşünüyorum.

ben de kazanacağımıza inanıyorum ama yine 1-0, 2-1 gibi acı çekeceğimiz bir maç olur diye düşünüyorum.
hucumcularımız formsuz ayrıyetten oyun olarak kısır oldugumuz için kaliteli atak üretemiyoruz çokça. bir yerden dönmesi lazım artık bunun bu ortalamayla şampiyonlugu gectim ilk 2 bile zor

Bu ne yeaaaa her hafta içeride her hafta içeride böyle fikstür mü olur şikesarayim fikstürü ayarlamış ://

Bitiminde "getirin oradan Kastamonu'yu Gesem show yapacak" yorumlarının yapılacağı bir maç olmaz umarım :/

------------------------------Muslera------------------------------
Boey--------Nelson-------------------Abdülkerim-----------Pva

------------------------------Torreira------------------------------
--------------------Oliveira---------------Berkan-----------------
Rachica-----------------------------------------------------Kerem
-------------------------------İcardi/Mertens---------------------

Berkan 11 oyuncusu olabileceğini gösterdi elimizi çok rahatlatacak.

muslera
boey
nelsson
bardakçı
dubois
torriera
oliviera
kerem
xx sağ kanat
xx orta saha
xx forvet

bence ilk onbir banko 8 oyuncumuz bunlar olmalı (yerli kuralı vs da düşünüldüğünde en mantıklı 8'li bu).

3 pozisyon için 2 yabancı + 1 türk oynatabiliyoruz maksimum. o halde yabancı sınırına göre iki seçeneğimiz mevcut.

1-
sağ kanatta yunus,
orta sahada rakibin zorluk durumuna göre (midtsjo/mertens/mata/yusuf),
yabancı forvet.

2-
sağ kanatta rachica/yusuf,
orta sahada berkan,
yabancı forvet.

şimdiye kadar genelde 1. seçenek üzerinden gitmeye çalıştık. dünkü rakip 2 klasman alt lig takımı kabul fakat maç, maçtır. berkan ve rachica dünkü maç üzerinden moralli olduğu için, alanya maçında onbir başlayabilir bence. 2. seçeneği denemenin tam zamanı.

forvet konusuna gelince, icardi iyiyse icardi oynar mecbur. değilse seferovic 2. tercihim olur. gomis ise son 15-20 dakikaların adamı şüphesiz.

Son düzenleme:
Tek plan olarak Berkan'ı ön alan presinde kullanıp baskı yaptırsak bile en az 2-3 gol pozisyonu bulabileceğimiz bir maç. Açıkçası bu maçı kazanmamız gerekiyor ligde iç sahada karşılaşılacak en ideal takımlardan birisi Alanya. Çok katı bir defans anlayışları yok ve uzun topla çıkıp kapanmıyorlar boşluklar bulmamız çok olası görünüyor. Geçen maçtaki gibi Mertens-Mata-İcardi gibi bir ön tarafla başlarsak defanstan bir şekilde çıkabilirler diye düşünüyorum bu yüzden daha dinamik ve pres gücü olan oyuncular oynamalı. Rashica ve Kerem'i kanatta kullanmamız lazım bu ikilinin bu maçta çok etkili olabileceğini düşünüyorum ve ön tarafta ise yaşına rağmen iyi pres yapan Gomis var bence oynamalı.

Geri
Üst Alt