⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Rashica Yunus Kerem Barış dört kanat oyuncumuz var. Yusuf Demir kupada ağır geldi bana biraz. Mertens'i de kanatta falan oynatmaya gerek yok. Herkesi doğru yerinde kullanmak lazım. Yusuf, Mata, Mertens üçü hep birlikte lüks olmuş. En fazla 1'i oynar bunların.

Rashica Yunus Kerem Barış dört kanat oyuncumuz var. Yusuf Demir kupada ağır geldi bana biraz. Mertens'i de kanatta falan oynatmaya gerek yok. Herkesi doğru yerinde kullanmak lazım. Yusuf, Mata, Mertens üçü hep birlikte lüks olmuş. En fazla 1'i oynar bunların.

Mus
Dub - Nels- Apo - Pva
Tor - Berk
Ras- Oli - Ker
Mer

Kadromuzu kuruyorum

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Pva
Sergio Torreira Berkan
Rashica Seferovic Kerem

Beğenmeyen Corendon Alanyasporludur

Kadromuzu kuruyorum

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Pva
Sergio Torreira Berkan
Rashica Seferovic Kerem

Beğenmeyen Corendon Alanyasporludur
1592074523745-png.83195

Bu maçta oynatacağımız kadro önümüzdeki 3 maçın referansı olmalı ve kadroyu mümkünse bozmadan 4 maçı da oynamalıyız. Kadroda deneme yaparken zirve yarışından uzaklaşma ihtimalimiz ortaya çıkabilir.

Çok zorlu günler geçiriyorum. Daha da maalesef geçireceğim. Bu şampiyonluk yolunda yürekten dilemiştim ki coşkulu şekilde destek olayım ama sanırım artık ne bileyim bu bile zor geliyor. Eskiden üzüldüğüm her şeyin yaralarını Cimbomumla sarardım ama artık sanırım üzüntülerim, yaşadıklarım o kadar ağır ki o bile yetmiyor. Yine de GSmizin yalnız olmadığını biliyorum. Onu sizler şampiyon edeceksiniz. Eğer biraz hevesim kalırsa olacaklara, yeniden eskisi gibi, arzu ettiğim gibi coşkulu destek olurum...Bunu artık yapamayacağım, seni savunamayacağım için sen de affet beni Cimbomum. Bu acılı gönlüm her zaman yine seninle.

Geri
Üst Alt