Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.015
- 76.076
- 4.108
Boey 1 hafta dinlensin Dubois PVA da yapabiliriz ama orta alan bu olmalı.Bro bende bu kadro olsun istiyorum ama sadece 2 bekin yeri degismeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey 1 hafta dinlensin Dubois PVA da yapabiliriz ama orta alan bu olmalı.Bro bende bu kadro olsun istiyorum ama sadece 2 bekin yeri degismeli
Pva cok kotu yav sinirimi cok bozuyorBoey 1 hafta dinlensin Dubois PVA da yapabiliriz ama orta alan bu olmalı.
Sol ayaklı olması iyi olur eğer tamamen tempo yapacaksak orta alanda da işe yarıyor ama işte hücum yönü hep sıkıntı olacak.Pva cok kotu yav sinirimi cok bozuyor
37 gün geçmiş biraz daha geçse lig bitecektiBiz ev sahibi olarak lig maçı oynayabiliyor muyduk?![]()

Rashica Yunus Kerem Barış dört kanat oyuncumuz var. Yusuf Demir kupada ağır geldi bana biraz. Mertens'i de kanatta falan oynatmaya gerek yok. Herkesi doğru yerinde kullanmak lazım. Yusuf, Mata, Mertens üçü hep birlikte lüks olmuş. En fazla 1'i oynar bunların.
Boey 1 hafta dinlensin Dubois PVA da yapabiliriz ama orta alan bu olmalı.
2 ay sonra kurtuluyoruz
Mertens pva mıMus
Dub - Nels- Apo - Pva
Tor - Berk
Ras- Oli - Ker
Mer
Mertens pva mı
Kadromuzu kuruyorum
Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Pva
Sergio Torreira Berkan
Rashica Seferovic Kerem