⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Galatasaray evinde 10 kisi bile kalsa boyle mahkum oynamaz.

Adamlarin her atagi tehlike oldu gol geliyorum dedi

Hakem bir yandan hoca bi yandan kime kizacagim sasirdim ama okan buruk derhal istifa
Bu problem bizde yillardir var. 10 kisi kalip sanarsin 10 degilde 8 adamla oynuyoruz

Yav bu maç hocayı takımı konuşacak maç mı gözümüzü seveyim hangi maçı izlediniz ?

İlk yarı 4-5 olacak maçı ne hale getirdi hakem bozuntuları

Hakem devreye girmese şu an güzellemeler yapıyordunuz be !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basim agrisi maci izlerken.Okan hoca sana bu zamana kadar lafim yoktu ama bu maci sen verdin.Hakeme srefsizne ragmen kazanbilecegimiz macti.Gelelim hakeme Ali palabiyik sen namusunu ne kadara sattin ? Soyleseydin 2 kati verirdik.Bu aksam bu mac cook rahat 5-6 atacaktik.Senin hakemligini astirmayan yonetim gitsin kum da oynasin.Bugun gorduk ki fosil beyinli inan kirac denen zatin dedikleri cikiyor.Cok belli operasyon var.Birakin futbolu fln artik oynamayin abi tff si , mhk si cartu curtu gonderene kadar oynamayin futbol.Adalet bi gun herkese lazim olacak o gun gorecem ben bu sikecileri.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi birak ya emin onu atsa hem maci kazanacaksin hemde bu serefsize haddini bildireceksin.
Şut özürlüler gol özürlüler

Ali Palabıyık denilen herifin kendini yeniden kanıtladığı, hakem çetesinin içinde ennn önde giden, başı çeken olduğunu ispatladığı maç oldu. Güzelce ödüllendirilir her hafta her hafta maç verilir bundan sonra kendisine eminim

Geri
Üst Alt