⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Bu operasyonlar da kimlerin parmagi varsa fitil fitil burunlarindan gelir insallah

bu kadıköy tetikçisi kahpe çocuğunu nasıl bizim maça atayabiliyorlar hala

Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün resmen delirdim. Dostlar kimse hakem makem demesin, 10 kişi ile bile 5’e 6’ya gidecek maçı, Okan aldı ve elleriyle verdi. Ben başka hiçbir bahaneyi de kabul etmiyorum bu maç için.

Tebrik ediyorum. Bu sene hata yapma şansımız yok, kimsenin bir şeyler öğreneceği yerde de değiliz şu anda. 2-3 maç içinde sorunsuz bir futbol oynamaya başlayamıyorsak, derhal bir değişikliğe gidilmeli.

10 kişi kaldın diye bir şablonun, bir anlayışın kalmıyorsa, Galatasaray 10 kişi kaldığında hücum edemiyorsa, senin de burada işin yok kardeşim.

Maalesef 10 kişiyle böyle saçma bir oyun ortaya koyan takımın tdsine söylenecek çok laf olur. Baskıyı gördü ama bu baskıyı çevirebilecek aksiyonları bile alamadı. Bence Okan'a çok bel bağlayarak bu sene bişey beklememek lazım.

Geçen senenin aynısını yapıyorlar takım iyi kötü şunu bunu bilmem ben çok çabuk oyuna geliyorsunuz

Seferoviçi bırak forvet diye, top toplayıcısı diye almam sahaya. Tam bir davar eşşeği

Yönetim artık icraat yapmalı. "Kimse Galatasaray'ın hakkını yiyemez" diyorsunuz, "aha bak yiyoz." diyorlar gözünüzün içine baka baka ve çatır çutur yiyorlar hakkını. Engel olamayacaksan konuşma. Konuşuyorsan engel ol. Hiçbişe yapamıyor musun? Çekiyoruz takımı de ligden. Kendi aralarında oynasınlar.

Bu şekilde bize bu ligi bitirtmezler. Neyine oynuyoruz ki abi zaten? Bu kirli düzende neyin topunu oynuyoruz?

bir kişi eksildik diye bizi ezdiler sahada kendi evimizde 40-45 bin kişinin önünde bir kişi atıldı diye dağıldı takım bu takımın başında hoca yok demek ki 45 dakika topu verdik ve sadece çevirmeye çalıştık aman ayağımızda top tutalım çevirelim yok topu tutamadık ileriye gidemedik
Ne anlatıyon oğlum sen? 4 attın 2 saydılar, saçma salak kırmızı karttan en iyi oyuncunu attılar. Ofsayttam yediğin golü saydılar. Bilgisayar oyunu mu lan bu?

Timur bey şu zerre çalışmasının bir sonucunu bir meyvesini görelim artık

Geri
Üst Alt