⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Her zaman %200'ünü vermesini beklemiyoruz. Galatasaray ne ilk defa 10 kişi kaldı ne de ilk defa hakem operasyonuna maruz kaldı.
Ama 10 kişi olmasına rağmen böylesine korkak oynama hakkı yok. Saçmalık
Son dönemlere bakarsak 10 kisi kaldigimiz maclarda ne gol atabildik nede skoru koruyabildik. Takimda sanki 1 degilde daha fazla adam eksikmis gibi davraniyoruz.. Bu problem yillardir var.

Futbol konuşmak zerre içimden gelmiyor

Mertens tertemiz 2 gol atmış icardi tertemiz 2 gol atmış asist yapmış Rashica aradığımız kanadı bulmuşuz vs her şey on numara

Ama futboldan tiksindim hakem yüzünden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seçimle tehdit etmekten baska ise yarayacak bir sey yok.

Cikacak biri gs taraftarinin da oy kullanacagini hatirlatacak corul corul comarlara

emın ve sefer degışıklıgı facıa.Berkanı sol beke almakta faciaydı.Sahadakı futbolculardan daha heyacanlı bır teknık adamımız var ne yaptığını bılmıyor.planı yok anlık kararlar verıyor..

Almanyada bazen hakemler mactan sonra aciklama yapiyorlar. Bunu Türkiyede niye yaptirmiyorlar? Kararlarinin arkasindaysan, cik mikrofunun önüne.

Bjk, Başak maçlarından birini mutlaka almalıyız artık. Yoksa bu iş biter.

Takım 10 kişi kalınca böyle kötü oynayamaz diyenler eyvallah ama maç 4-0 olacak iken 2-0 da kalıp 10 kişi kaldık maçı izlemediğinizi varsayarak özet geçiyorum

10 kişi ile 3 ü bulsak rakibe penaltı jokeri devreye girerdi hangi maçı izledik biz anlamıyorum ki ? Art niyeti görmemek için bu kadar mı bilendiniz hocaya ve takıma

Geçen hafta Kayseri maçında hepimiz takımı ve hocayı eleştirdik zaten son şansları dedik ama bu hafta farklı artık bir şeyler yapmak lazım yönetim devreye girmesi
Lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı geçen sezon gibi kötü bir seri başladı ve devam edecek gibi. Geçen sezon 7-8 maç galip gelememiştik. Şimdi 3 oldu. Görünen o ki devamı gelecek

Foruma daha şimdi girebildim sinirden dişlerim titredi resmen Allah belanızı vermesin bütün kurgularınız başınıza yıkılsın

Geri
Üst Alt