⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

İcardinin golü ve Boey in kırmızı kartını tekrar gördüm cidden kanıma dokundu yav göz göre göre yapılır mı bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kaç gün önce VAR odasında ofsayt çizgilerinin nasıl tespit edildiğini gösterdikleri bir video vardı. O videoyu gördükten itibaren ben artık hiç bir ofsayt kararına inanmam.

Hakem kafasına göre çizgi çekebiliyor, çizgiyi milim kaleye doğru kaydırdı mı ofsayt oluyor milim kaleden uzak çizdi mi ofsayt kalkıyor. Tamamen oradaki hakemin keyfine kalmış kararlar çıkıyor.

Bir kaç gün önce VAR odasında ofsayt çizgilerinin nasıl tespit edildiğini gösterdikleri bir video vardı. O videoyu gördükten itibaren ben artık hiç bir ofsayt kararına inanmam.

Hakem kafasına göre çizgi çekebiliyor, çizgiyi milim kaleye doğru kaydırdı mı ofsayt oluyor milim kaleden uzak çizdi mi ofsayt kalkıyor. Tamamen oradaki hakemin keyfine kalmış kararlar çıkıyor.
tabiki kafasına göre cekiyolar ofsaytı

hakem futbolu katletti resmen.

Takım iyi mücadele etti ama bunu söylemek istemiyorum çünkü 1 puana sevinecek halimiz yok.

Fatih hocadan kalan Galatasaray hakemlerle linç etme harekatı tam gaz devam ediyor. Bu hakem kadrosu değişmediği sürece düzelmez bizimkiler hata yapınca sanki cephede düşman vurur gibi büyük bir hırsla kart çıkarıyorlar

Takım kötü oynadı da puan kaybettik durumu değil bu baya kötü niyet

daha gecen hafta bjk ve trabzon yarısın içinde olmalı dedim.şimdi umarım anlamıssınızdır.bu hakemlerle ve okanla işimiz cok zor.anca biribirlerini yiyeceklerki bizde aradan cıkalım.

okan buruk olmadan da oynar bu takım.icardi,mertens ve rashica büyük kalite çünkü.mertensi herif 6 hafta defansif oynattı

Şu maçta 2-0 öndeyken hakeme rağmen kazanıp topyekün hakemlere saldırmamız, Palabıyık’a düdük astırmamız gerekirken -hala asmalı ayrı konu- Okan hoca sayesinde hakeme odaklanamıyoruz. 1-0 olsa ya da karşımızda güçlü bir takım olsa laf etmeyeceğim de Alanya mağlubiyeti kabullenmişti yahu. İsyan buna. Bizim bu ligde ilk defa hakkımız yenmiyor. Hep yendi hep de yenecek. Cevabı böyle maçlarla vermen gerekiyordu. Tam fırsattı. Hem galip gelecektik, hem de Palabıyık’ın ipini çekecektik.
Abi hakemi hangi takım yenebilir vallahi şu maçtan sonra bile Okan'a, takıma laf atıyorsunuz ee biz böyle olunca daha çok hakkımız yener. Hiç bir yönetimde bir şey yapamaz baksana kendi taraftarı bile şöyle bir maçtan sonra hala Okan ve takım deniyor. Ne diyeyim daha çok hakkımız yenecek belli ki bizde bu gün Okan, yarın X hoca öbür gün Y hoca demeye devam ederiz çünkü hoca isminin önemi yok çünkü sonuç değişmez.

Nihat Kahveci: "Sacha Boey’in pozisyonuna ordan, şurdan, burdan bakıyorum; kırmızı kartı göremiyorum! Hakem nasıl gördü, bilemedim.."

Gerçekten çok yazık geçen senede aynısı yaptılar ts oldu çok bariz en az 6-7 penaltımız verilmemişti takım kötüydü vs yutturdular herkese bu sene daha bariz gollerimiz verilmiyor faul bile olmayan pozisyonda kırmızı veriliyor evet yine hoca vs formsuz ama bu kadar bariz doğranabilmemize üzülüyorum 35 senedir bu takımın 1 maçını bile kaçırmadım ama neler gördü bu gözler ama bu bir başkaydı hakaten.. alın liginizi fnerinizi götünüze sokun demek istiyorum. Kendi hocamı eleştiremiyorum bile fırsat kalamıyor yani.

Geri
Üst Alt